SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

GASSAN brengt exclusiviteit nu ook naar Eindhoven

PSV beleeft een droomseizoen. De Eindhovenaren lijken hard op weg naar het 25ste landskampioenschap, staan op een riante voorsprong van haar achtervolgers en genieten op moment van schrijven nog van een ongeslagen status. Daarnaast is de club ook nog actief in de knock-outfase van de Champions League. Uitzonderlijke prestaties, en dat mag gevierd worden. Nu wordt het de Brabantse voetbalclub wel heel gemakkelijk gemaakt: GASSAN opent haar deuren in Eindhoven. Want hoe kan je bijzondere mijlpalen beter vieren dan met een exclusief juweel of horloge?

Benno Leeser - President-Directeur GASSAN

GASSAN blijft groeien

Het is de volgende stap van GASSAN in hun plannen om verder te groeien op de Nederlandse markt. De van oorsprong Amsterdamse diamantair opende eerder al in Rotterdam (oktober 2023) een exclusieve brandstore, nu wordt ook de vestiging in Eindhoven officieel geopend en brengt het familiebedrijf naast de bekende merken als Omega en Breitling ook haar eigen exclusieve juwelen-lijn naar het zuiden van Nederland. Voor GASSAN Pre-owned, Choices by DL, TROPHY BY GASSAN, Gigi by GASSAN en natuurlijk GASSAN 121, een diamant die door de gepatenteerde slijpvorm extra schittert, hoeven Brabanders niet langer naar de hoofdstad.

Hoge verwachtingen

PSV en GASSAN zijn geen onbekenden van elkaar. De diamantair is sinds 2016 Official Timekeeper van PSV. Volgens President-Directeur Benno Leeser is een brandstore in Eindhoven een mooie en eigenlijk ook logische stap voor zijn bedrijf. “We kenden de markt in de Brainport Regio al een beetje door de nauwe contacten die we hebben met PSV en zagen als snel dat dit een regio is met een enorme economische groeipotentie. En mensen die hard werken, willen zich ook belonen. En hoe kan dat beter door jezelf te verwennen met een exclusief horloge of een luxe juweel? Daarom heb ik erg hoge verwachting van onze nieuwe vestigingen en in het bijzonder Eindhoven. Mensen durven te laten zien dat het ze goed gaat en wij helpen ze daar graag bij door een persoonlijk advies waardoor het horloge of sieraad past bij degene die het draagt.”

OMEGA

De store is gevestigd op de hoek van de Hooghuistraat en de Rechtestraat. In het voormalig pand van juwelier C van de Kerkhof is een goudsmid en een horlogemaker aanwezig. Ook worden er juwelen ontworpen. Leeser: “Naast onze eigen lijnen en het merk Breitling, zal vooral Omega sterk vertegenwoordigd zijn. Een mooi en krachtig merk dat heel goed bij ons past en zeker een bijdrage zal leveren aan het behalen van onze doelstelling om GASSAN nog steviger te positioneren.”