SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

GASSAN biedt pre-owned high-end horloges aan

GASSAN lanceert fantastische pre-owned collectie

Wie droomt er niet van een prachtige Patek Philippe, Rolex of Audemars Piguet om zijn of haar pols? De een wordt niet meer geproduceerd, de ander is weer beperkt geproduceerd en daarom een waar collectorsitem. Je kunt de meest prachtige en unieke exemplaren tegenkomen in de pre-owned wereld. Pre-owned staat voor duurzaamheid en een nog hogere waardering van het vakmanschap.

Ruim 75 jaar geleden richtte Samuel Gassan een bedrijf op dat zich zou gaan richten op het slijpen van diamanten. Decennia later staat het merk bekend om haar kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en uitstekende service. Deze kenmerken lopen als een rode draad door de diamanten- en juwelenfirma en zo ook door de gloednieuwe pre-owned tak.

Luxe tweedehands 

Alle vintage horloges en pre-owned modellen zijn te bewonderen in de prachtige GASSAN Boutique aan de P.C. Hooftstraat 84 in Amsterdam. Een bezoekje aan de winkel is een hele experience. Naast de keuze uit prachtige vintage modellen en pre-owned exemplaren, kun je jouw luxe horloge hier ook inruilen of verkopen. Het voordeel van een pre-owned exemplaar bij GASSAN kopen is dat je zeker weet dat je op een betrouwbare manier een kwalitatief hoogstaand model koopt. Bij aankoop van een luxueuze horloge bij de pre-owned Boutique ben je verzekerd van één jaar garantie, daarnaast zijn alle aangeboden horloges authentiek en zijn ze geïnspecteerd door de vakmanschappen van het diamanten- en juweliershuis.

Greep uit de collectie

Wil je jezelf eens verwennen met een prachtig model of een verrassing voor je vriendin, vrouw of moeder nodig? In de Boutique liggen prachtexemplaren op een nieuwe eigenaar te wachten. In de vitrines vind je onder andere een Rolex Day-Date uit 1968, maar ook een moderne Patek Philippe 5711/1A-010 die sinds drie maanden niet meer geproduceerd wordt door de Zwitserse horlogefabrikant. De wachtrijen zijn immens opgelopen, maar bij GASSAN pre-owned is het uurwerk dus verkrijgbaar. Daarnaast liggen er verschillende Rolex Daytona’s, klassieke IWC-modellen en nog veel meer polshorloges welke een eigenaar verdienen. De items worden indien beschikbaar inclusief originele papieren en doos geleverd.

Bekijk alle pre-owned modellen nu op gassan.com en vind het exemplaar dat perfect bij je past.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.