SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

GASSAN betreedt pre-owned markt van luxe horloges

De laatste jaren zijn pre-owned horloges steeds meer in trek en de luxe tweedehandsmarkt is explosief gegroeid. Er is steeds meer interesse in de aanschaf en verkoop in kort of nauwelijks gedragen horloges. Deze modellen lagen niet al te lang geleden nog in vitrines geëtaleerd. Zodra de winkels opengaan is ook de pre-owned collectie van GASSAN te bewonderen in haar boutique.

Aangezien de luxe tweedehandsmarkt explosief gegroeid is, heeft GASSAN besloten om de pre-owned markt van luxe horloges te betreden. Al meer dan 75 jaar heeft het juweliershuis een grote passie voor diamanten, juwelen en luxe horloges. Door deze voorliefde gunt GASSAN haar klanten de mogelijkheid om luxe horloges een tweede leven te bieden. Deze extra dienst speelt in op de wensen en behoeften van de klant, maar draagt ook bij aan duurzaamheid. Deze aspecten in combinatie met de verhoogde waardering voor vakmanschap, heeft GASSAN doen besluiten om een pre-owned collectie toe te voegen aan haar services. 

GASSAN pre-owned

Met deze stap biedt het familiebedrijf onder de naam GASSAN pre-owned haar relaties de mogelijkheid om met vertrouwen uit een uniek aanbod van pre-owned en vintage horloges te kunnen kiezen. Merken als Patek Philippe, Audemars Piguet, Rolex en Cartier zijn terug te vinden in de pre-owned collectie. Al deze horloges zijn authentiek, geïnspecteerd én komen met één jaar garantie. Daarnaast hebben haar relaties nu ook de mogelijkheid om hun eigen horloge van bovengenoemde horlogemerken bij GASSAN in te ruilen óf te verkopen. Het juweliershuis laat weten enorm enthousiast te zijn over deze uitbreiding. Debora Huisman-Leeser zegt: “We zijn verheugd om pre-owned toe te voegen aan het brede merkassortiment van GASSAN. We zien dat er steeds meer vraag is naar pre-owned horloges en wij zijn als familiebedrijf dan ook trots om te kunnen melden dat GASSAN nu voorziet in deze behoefte.”

Benieuwd naar de pre-owned horloges? Bekijk ze nu hier!

De nieuwe Life After Football is uit! Ga naar de webshop van Life After Football en scoor nu ook een exemplaar.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.