SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ga voorbereid op jouw droomvakantie

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek en deze week doen we dat met een speciale editie. Het is namelijk tijd om op vakantie te gaan en wij helpen je hierbij. Want hoe ga je op vakantie zonder een RIMOWA-koffer? Wij hebben vier interessante opties op een rij gezet!

EXTRA TIME +4

Voor een korte trip

Ben jij niet zo’n liefhebber van lange vakanties? Wij snappen het wel. Je kan immers in een paar dagen al een prachtige vakantie hebben. De RIMOWA Original Cabin koffer is dan echt wat je zoekt. Het wordt beschouwd als een van de meest iconische reisgoedontwerpen aller tijden en wij snappen wel waarom. Hij heeft de maat 55 x 40 x 23 cm en daarmee is hij perfect om mee te nemen in het vliegtuig. Waar je wacht je nog op?

De perfecte koffer voor een korte trip

Geïnspireerd op verleden

Als je meer fan bent van de oorspronkelijke trunks, moet je voor de RIMOWA Essential Trunk Plus gaan. Het valt op met het ontwerp en daardoor raak jij je vrienden zeker niet kwijt op het vliegveld. Het voordeel is de lengte, waardoor je zoveel kunt meenemen als je maar wilt. Lange vakantie of korte vakantie? Met deze koffer kun je het allebei! De koffer is te koop in verschillende kleuren en daardoor heb jij genoeg opties om uit te kiezen. Of wil je ze eigenlijk allemaal?

Ga terug in het verleden met de RIMOWA Essential Trunk Plus

Kies voor luxe

Ben jij toch meer een veeleisende reizer? De RIMOWA Classic Cabin is dan de ideale koffer voor jou. Het combineert luxe met functionaliteit en na je vakantie wil je waarschijnlijk binnen no time weer het vliegtuig pakken. Je loopt er zelfverzekerd mee rond, maar dat kan ook niet anders. RIMOWA garandeert namelijk met een Multiwheel®-systeem voor stabiele en moeiteloze besturing. Hoe ze dit doen? Met de kogelgelagerde wielen met gedempte assen!

Straal luxe uit met de Classic Cabin

Zakelijke reis in stijl

Er zijn natuurlijk ook koffers voor als je met een andere reden op vakantie gaat. Zo kan het zijn dat je voor werk ergens heen moet en dan moet je er natuurlijk wel verzorgd aankomen. Dit kan perfect met de RIMOWA ESSENTIAL LITE Cabin U. Je loopt op het vliegveld in stijl en je bent er zeker van dat je koffers goed aankomen. Zo is de koffer, net als alle andere RIMOWA koffers, voorzien van TSA-goedgekeurde sloten die door de beveiliging kunnen worden geopend tijdens bagagecontroles, zonder dat er schade wordt aangericht.

Ideaal voor bij een zakenreis

Wil je meer weten over één van de koffers? Neem een kijkje op de site van RIMOWA!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.