SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

FYI: Curaçao Tourist Board x Ajax

Vorige week werd bekend dat Ajax een samenwerking aangaat met Curaçao Tourist Board. Hierbij zal de naam van het tropische eiland tot en met juli 2023 op het shirt van de Amsterdamse club prijken. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een sponsor op de mouw van het tricot van Ajax verschijnt, een unicum dus.

Genieten en Curaçao is als voetbal en gras, een onlosmakelijke en bovendien perfecte combinatie. Het eiland is gelegen in de zuidelijke Caraïbische Zee en onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden. Met een gemiddelde minimumtemperatuur van ongeveer 25° Celsius is het altijd goed toeven op het eiland.

Op Curaçao zijn er oneindig veel mogelijkheden. Het eiland is als een middenveld voor degene die van aansturen en kansen pakken houdt. Kwalitatief hoog levensstijl, directe en dagelijkse verbindingen met Amsterdam, Miami, New York, Bogota en Paramaribo. Diversiteit en creativiteit vormen de identiteit van het eiland.

De eerste wedstrijd ooit die Ajax speelde met een sponsor op de mouw, was de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op 19 januari 2020. Hier waren wij, als goede vrienden van Curaçao Tourist Board, uiteraard aanwezig en hebben nog wat mooie beelden van het debuut van Curaçao in de ArenA. Curaçao wil met de zichtbaarheid op het shirt en via de verschillende andere kanalen van Ajax het eiland promoten onder de miljoenen volgers van de club. Naast de zichtbaarheid op het shirt, zal Ajax tevens een bezoek brengen aan Curaçao. Ook zal een ‘Ajax Legends Team’ naar het Caraïbische eiland afreizen, waarbij verschillende promotionele activiteiten georganiseerd zullen worden.

Tijdens onze jaarlijkse Fashion Player Awards in 2019 was Curaçao Tourist Board één van de partners van het evenement. In de Spotlight serie werden al een keer verschillende highlights van het eiland besproken.

 

https://lifeafterfootball.eu/spotlight-curacao/

 

Heb je zin om meer te lezen over Curaçao? Of over vakanties? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!