SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Frenna blijft scoren: 1 miljard streams

Een bijzonder moment gisteravond voor rapper Frenna. Uit handen van Ajax-speler Quincy Promes kreeg hij gisteravond, tijdens zijn uitverkochte show voor de Larger Than Live concertreeks in Ziggo Dome, een unieke award uitgereikt. De Haagse zanger en rapper heeft namelijk 1 miljard streams behaald in zijn carrière.

Het concert van Frenna in de Larger Than Live concertreeks in Ziggo Dome was tot de nok toe uitverkocht. Dat is sowieso al fantastisch natuurlijk. En helemaal bijzonder was het dat Quincy Promes Promes de rapper verraste met een speciale award voor het behalen van 1 miljard streams wereldwijd. Een prestatie die niet veel artiesten die Nederlandstalige muziek uitbrengen hem nadoen. Het bevestigt eens te meer dat Frenna tot de top van de muziekscene behoort.

Frenna

Foto Jorden Hendriks

Gastoptredens

Tijdens de show in Ziggo Dome liet Frenna voor het eerst tracks van zijn platina-album ‘t album onderweg naar ‘Het Album’ live horen. Maar uiteraard kwamen grote hits als ‘My Love’, ‘Wat Is Je Naam’ en ‘Verleden Tijd’ voorbij. Helemaal vet waren de speciale gastoptredens van onder meer SFB, Yxng Le en Akwasi.  Met laatstgenoemde liet Frenna de single ‘Wonder’ voor het eerst live horen. Deze track is een antwoord van de twee artiesten op alle gesprekken die op gang zijn gekomen na de Black Lives Matter demonstraties wereldwijd. Ook is het nummer is een hart onder de riem en een hoopvolle reminder om vooruit te blijven kijken. Binnenkort wordt het nummer ‘Wonder’ gereleased op platenlabel Top Notch.

Frenna

Akwasi en Frenna – Foto Jorden Hendriks

Uiterst succesvol

In 2019 was Frenna de meest gestreamde artiest van Nederland met ruim 325 miljoen streams en begin dit jaar kwam zijn ’t album onderweg naar ‘Het Album’ direct na de release op nummer 1 binnen in de Album Top 100. Ook zijn eerdere album ‘Francis’ is nog steeds een groot succes en staat al 85 weken in de hitlijsten. En onlangs verscheen er een remix van zijn single ‘Money Dey Yah’ waarop de succesvolle Franse artiest Vegedream te horen is en binnenkort kunnen zijn fans meer internationale releases verwachten.

Ook verschijnt binnenkort ‘Wonder’, zijn nieuwe single met Akwasi, die hij gisteravond al live deed in de Ziggo Dome. En eerder dit jaar bracht hij voor het eerst in drie jaar tijd weer muziek uit in de formatie SFB, waarvan de single ‘NAPIYON LAN’ met Murda ook een groot succes is in Turkije. Naast artiest is Frenna ook het brein achter verschillende succesvolle evenementen, zoals het festival 777, en runt hij ook het succesvolle label 777 records. Een bijzondere prestatie dus van Frenna. Hieronder vind je nog enkele beelden van het succesvolle concert.

 

Check hier de single ‘Wat Is Je Naam’ en hier het nummer ‘Money Deh Yah’.

Het favoriete horloge van Kylian Mappé? Dat check je hier.