SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Feyenoord sluit wederom een topdeal met GASSAN

Onder leiding van Frank Arnesen en Arne Slot heeft Feyenoord de weg weer terug naar boven gevonden. Het voetbal is sprankelend en er waait een frisse wind door De Trots van Rotterdam. Niet alleen op het veld draait het lekker, ook op commercieel vlak. Feyenoord heeft een nieuw vierjarig contract met GASSAN gesloten als official Time Partner.

Het valt je op als je het ziet. Kijk het aankomende weekend maar naar de Eredivisie en je ziet GASSAN veelvuldig voorbij komen. Van de boarding langs de lijn tot aan het scorebord en zelfs het elektronisch lichtbord is bij veel clubs GASSAN branded. Voetbal zit namelijk in het dna van GASSAN. Al jarenlang zijn zij verbonden met de meest populaire sport van ons land en zo zijn zij in de Eredivisie van maar liefst veertien clubs de official timekeeper. Naast Feyenoord zijn ook clubs als PSV, AZ, FC Utrecht, sc Heerenveen, Willem II, FC Groningen, Vitesse, Go Ahead Eagles, RKC Waalwijk, Heracles Almelo, NEC en PEC Zwolle verbonden aan het Amsterdamse diamantenhuis.

Supporter in hart en nieren

Benno Leeser, eigenaar van GASSAN, is een ras Amsterdammer. Desondanks is hij op jonge leeftijd groot fan geworden van de club uit de Maasstad. Benno Leeser is al sinds 1982 lid van de Vrienden van Feyenoord dat in 1992 is overgegaan in Feyenoord Business Club. Een samenwerking tussen zijn twee grote liefdes is dus geen grote verrassing. Samen hopen zij een succesvolle periode tegemoet te gaan en de innige band als supporter en partner nog meer glans te geven.

Kijkje in de keuken

Wil je meer weten over het gerenommeerde juweliershuis? GASSAN organiseert rondleidingen voor groepen en individuen. Zo trekt de Diamond Polishing Experience jaarlijks 400.000 bezoekers. In deze Experience leer je meer over de historie van het ambacht en zie je de diamantslijpers van dichtbij aan het werk. Inschrijven voor deze tour kan via www.gassan.com.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan even onze Facebook en Instagram en mis niets.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.