SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit zijn de favoriete vakantiebestemmingen van voetballers

De zomer is officieel begonnen en de voetballers zijn ook bijna allemaal op vakantie. Sommige mensen kiezen voor een heerlijke vakantie op het strand, terwijl anderen meer houden van de drukte van een grote stad. Weet je nog niet waar je deze zomer heen wilt en wil je een keertje een vakantie beleven als een voetballer? Dan weten wij naar welke plek je moet gaan! We hebben gekeken waar de voetbalsterren deze zomer allemaal uithangen en lichten de vijf meest favoriete vakantiebestemmingen voor je uit.

De favoriete vakantiebestemmingen van voetballers

Ontspannen in het zonnetje

We trappen het lijstje af met Curaçao. Hier kun je nog heerlijk Nederlands praten en kun je tegelijkertijd genieten van het prachtige weer. Zo ontspannen de voetballers hier op het strand en wisselen ze dit af met waterskiën. Waar ze dit doen? Waarschijnlijk bij Papagayo Beach aan de Jan Thielbaai! Hier kun je optimaal uitrusten en daardoor zijn de voetbalspelers zonder twijfel weer ready voor het aankomende seizoen.

We gaan door met de Malediven. De voetbalspelers houden toch voornamelijk van relaxen en dat kan hier ook perfect. Witte stranden, blauw water en heerlijk weer, wat wil je nog meer? Zo denken de voetballers er ook over. Deze zomer is onder andere Feyenoord-verdediger Marcus Pedersen er op vakantie. Hier is hij samen met zijn vriendin Noor Omrani en wij snappen wel waarom. Na het afgelopen wereldkampioenschap waren er ook vele voetbalsterren te aanschouwen op het eiland. Zo deden dat onder andere twee uitblinkers van de Rode Duivels: Kevin de Bruyne en Thibaut Courtois.

Genieten in het water

Als derde hebben we de Amalfikust in Italië. Hier kun je in het prachtige water genieten van de schitterende huizen en dat doen elk jaar vele voetballers. Dit jaar zijn onder andere Calvin Stengs en Vincent Janssen er op bezoek geweest. Zij waren hier samen met hun vriendinnen en beleefden een schitterende tijd. Ze deelden op Instagram meerdere foto’s en we denken dat ze nog wel een keer teruggaan naar deze vakantiebestemming. Waarschijnlijk komen ze dan ook Italiaanse spelers tegen. Zij gaan maar al te graag naar deze bijzondere plek.

Toch kan één vakantiebestemming echt niet ontbreken: Ibiza. De perfecte plek om even te genieten of een hippiemarkt te bezoeken, terwijl je er tegelijkertijd ook goed kunt feesten. Hier weet Denzel Dumfries alles vanaf. De verdediger had een lang seizoen, waarin hij uiteindelijk de Champions League-finale wist te bereiken. Nu verdient hij wel wat rust en dat doet hij op het Spaanse eiland. Check vooral zijn Instagram hieronder om wat beelden te zien van zijn vakantie. Al is hij niet de enige voetballer die er waarschijnlijk deze zomer te vinden is. Vorig jaar verschenen op social media al foto’s van Lionel Messi, Luis Suárez en Cesc Fàbregas.

Chillen met Ronaldinho

Als laatste hebben we Dubai. Elke zomer gaan er meerdere voetbalsterren op vakantie in deze stad en wij snappen wel waarom. Het is er heerlijk warm ’s zomers en er is genoeg te doen. Zo kun je genieten van de zee, maar kun je ook kiezen om te gaan skiën in een indoor skihal. Voor elke type persoon dus een ideale stad. Dit dacht Couhaib Driouech van Excelsior ook. De aanvaller ging er dit jaar op vakantie en liep hier niemand minder dan Ronaldinho tegen het lijf!

Eerder keken wij al naar de naam van Ronaldinho. Dit is namelijk niet zijn echte naam. Weten waarom hij hiervoor gekozen heeft? Lees het nu!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Couhaib Driouech (@couhaib)