SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

FALKE feelgood-actie voor onze bijen

De lente is begonnen en de eerste zonovergoten dagen staan weer voor de deur. Hiermee kruipen ook weer de insecten meer en meer uit hun schulp en FALKE benadrukt met hun SS’21-collectie maar eens hoe belangrijk deze insecten voor onze samenleving is. En dan in het bijzonder de bijen.

Al 125 jaar wordt de Duitse sokkenfabrikant FALKE erkend vanwege haar producties op het hoogste niveau en voortdurende innovatie. Het familiebedrijf heeft een vrij statisch product als een sok gigantisch modern gemaakt en hun motto luidt dan ook: “with you every step”. 

Be(e) a Hero

Al jaren houden vele mensen zich bezig met het klimaat. De uitstoot van schadelijke gassen en het bouwen op groengebieden ontkomen niet aan de bergen kritiek. The Green Forest Fund is een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor de welgesteldheid van de mens, maar ook voor de bijen. Zij geven namelijk aan:  “Zodra de bij van de aarde verdwijnt, heeft de mens nog maar vier jaar te leven. Geen bijen meer, geen bestuiving meer, geen planten meer, geen dieren meer, geen mensen meer.”. Simpeler gaat het niet worden en daarom zijn ze de samenwerking aangegaan met FALKE om nog meer bekendheid voor dit fenomeen te vergaren. 

Stijlvolle bijensok

FALKE vond het dus hoog tijd om de bijen een hart onder de riem te steken. Daarom presenteren zij de FALKE Family Spring/Summer Collection 2021. De sokkenlijn krijgt de toepasselijk naam Save the Bees. Het hele gezin kan shinen op deze bijensok en je helpt daarmee ook nog eens de bijenfamilie. 20% van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan het Green Forest Fund. Alle kleine beetjes helpen, want met 5 euro creëert het goede doel al 1m2 beschermd leefgebied voor vogels en andere insecten.

Check de Save the Bees-collectie op www.falke.com

Benieuwd naar het gloednieuwe magazine? Houd dan de Life After Football-webshop in de gaten. Binnenkort vind je hier ons gloednieuwe magazine met als coverster Ryan Gravenberch.