SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +7-rubriek. Wekelijks lichten wij zeven hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week weer zeven toffe nieuwtjes! Met onder andere de remake van een iconische voetbalschoen, een draagbare bioscoop en een samenwerking tussen HUGO BOSS en een topclub.

EXTRA TIME +7

Iconische remake

Adidas heeft deze week een remake van de iconische gouden Predator Absolute schoenen gelanceerd. Deze voetbalschoen droeg Zinedine Zidane zestien jaar geleden tijdens het WK 2006. Het betreft een limited edition. De Adidas Predator Absolute kon in 2020 ook al rekenen op een remake met een witte, zwarte en gouden kleuren variant. De voetbalschoen is qua technische specificaties en uiterlijk met de iconische, identieke lip bijna exact hetzelfde als het origineel van zestien jaar geleden. De zool kan wel rekenen op een upgrade. Hiervoor is de onderkant van de Adidas Predator Edge gebruikt. De beperkt beschikbare voetbalschoen is vanaf 1 november in de verkoop.

Adidas Predator Absolute Zidane

Meer diversiteit

Stormzy en Adidas hebben een partnerschap onder de naam FC Merky aangekondigd. In samenwerking met tien merken wordt een programma in werking gezet. De beweging wil verandering brengen in de hele industrie door het gebrek aan diversiteit buiten het veld aan te pakken en toegang te bieden tot een groot aantal meerjarige, betaalde, professionele stages en kansen in de industrie. Onder de meewerkende merken bevinden zich onder andere Manchester United, LADbible en SkySports. Tegenover laatstgenoemde reageerde Stormzy over het initiatief en het gebrek aan diversiteit op bestuursniveau. “De statistieken zijn schokkend. Ik denk dat het veel te maken heeft met zichtbaarheid. Toen we opgroeiden zagen we geen divers beeld in de media.”

Stormzy Adidas

Draagbare bioscoop

Maak kennis met The Freestyle van Samsung, de slimme en flexibele projector die je overal mee naartoe neemt. Gamen, Netflix kijken, Spotify luisteren of sfeer creëren. Het kan allemaal, waar je ook bent. Ideaal voor de winterdagen of tijdens het aankomende WK! Flexibiliteit en kwaliteit is zijn kracht. De projector weegt minder dan een kilo, bevat een 360 graden speaker en beschikt over een 180 graden draaibaarheid om overal te kunnen projecteren. Met het Full HD-beeld en de dynamische kleuren van The Freestyle creëer je een echte bioscoopervaring tot wel 100 inch. The Freestyle heeft daarnaast Auto Levelling, waarmee het beeld automatisch verstelt voor altijd haarscherpe en kaarsrechte beelden, ongeacht de ondergrond.

Samsung The Freestyle

Bayern x BOSS

HUGO BOSS en FC Bayern hebben een gezamenlijke kledinglijn gepresenteerd. De lijn toont het kenmerkende BOSS-kleurenpalet van zwart, wit en camel over een breed scala aan moderne kledingstukken. De collectie bevat double-breasted blazers, broeken, gebreide kleding, jassen en schoenen die uiteenlopen van gepolijste zakelijke kleding tot aan smart-casual. De belangrijkste items kunnen worden gecombineerd om een veelheid aan verschillende looks te creëren, ongeacht de gelegenheid. Bovendien zijn geselecteerde kledingstukken voorzien van de unieke BOSS x FCB-badge in bijpassende tinten, een elegante interpretatie van een op sport geïnspireerde versiering. De volledige lijn is ontworpen met raffinement, comfort en veelzijdigheid in het achterhoofd, met gebruik van eersteklas stoffen en materialen die een gestructureerde en toch ontspannen benadering van stijl bieden.

Bayern x Hugo Boss

De Life After Football-playlist

Topvoetballers zijn dagelijks onderwerp van gesprek. Of dat nu in positieve zin is of dat ze zwaar bekritiseerd worden. Ze zijn echter niet alleen hot topic in dialogen, maar ook de meest beluisterde artiesten maken graag nummers met hun idool als hoofdonderwerp. Wij hebben de nummers met deze topvoetballers als titel in één Spotify-lijst gebundeld en dit levert een scala aan genres op. Van Franse hiphop tot aan nummers die gezongen zijn door de supporters vanaf de tribune. Volg nu de Life After Football-playlist op Spotify en wij zijn benieuwd welke songs jullie nog missen.

Life After Football Playlist Header new

The World According to Arthur

Ontdek ‘The World According to Arthur’ van Penhaligon’s, de nieuwste parfum van het Britse parfumhuis. De wereld van Arthur is het verhaal van de eerste zoon die het gewicht voelde van verwachtingen en de druk van zijn vervelende relaties, en vluchtte voor een carrière in de Rechten, het geluk dat door anderen wordt ervaren, was voor hem behoorlijk saai. Toen volgde zijn zoektocht en spirituele reis naar zijn eigen Geluksdraak. Waarbij men soms ver moet reizen, om het bekende te ontdekken. De geur is een omhullende wierook met frisheid, harsgeuren en leertonen die het vuur van de draak doen ontwaken. Alle facetten van wierook worden uitvergroot, door middel van drie complementaire geurgebieden: frisheid, harsgeuren en leertonen. Vanille, ambrettezaad en tonkaboon accentueren de sensualiteit van de geur en versterken de balsamico kenmerken.

The World According to Arthur

Zintuiglijke reis

De speciale single malt van The Macallan is geïnspireerd op de Ethiopische Arabica-boon. Er wordt beweerd dat Ethiopië de bakermat van de koffie is, aangezien de Arabica-boon de eerste koffiesoort was die werd verbouwd. Daar maakt het Schotse whiskymerk dankbaar gebruik van door de jaarlijkse serie van The Harmony Collection op deze intense Arabica blend te baseren. Met een uitgesproken koffiesmaak ademt deze whisky tonen van espresso, donkere chocolade en zoete eik. De intens gearomatiseerde single malt nodigt uit tot een zintuiglijke reis door smaak en aroma.

The-Macallan-Harmony-Collection-Inspired-by-Intense-Arabica