SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +7-rubriek. Wekelijks lichten wij zeven hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week weer zeven toffe nieuwtjes! Met onder andere een elektrische Rolls Royce, een aanrader van een documentaire en een toffe samenwerking tussen de NBA en Hennessy.

EXTRA TIME +7

NBA x Hennessy

De NBA en het bekende cognacmerk Hennessy hebben hun samenwerking gevierd op de SS Rotterdam. Sinds het Franse drankmerk en de Amerikaanse basketbalcompetitie in 2020 een internationaal partnerschap zijn aangegaan, worden er over de hele wereld belevenissen georganiseerd. Nu was Rotterdam dus aan de beurt. In Nederland is er gekozen voor een pop-up tentoonstelling onder de naam BOND met unieke privébeelden van bekende artiesten uit de Nederlandse hiphop. Een ander onderdeel van de samenwerking tussen Hennessy en de NBA is Court Beyond Limits. Hierbij worden op bijzondere locaties pop-up basketbalvelden neergelegd. Eerder zagen we al velden op pontons op de Theems in Londen en in Sydney, en nu dus ook op de SS Rotterdam.

Hennessy en NBA vieren samenwerking op de SS Rotterdam

Nieuwe Haute couture

We gaan richting het einde van het jaar, maar toch blijven er nog hele dikke collabs vallen. Vrijdag waren het Palace en Gucci die hun samenwerking lanceerden. Het Londense, van oorsprong, skatersmerk en het Italiaanse high-end modehuis kleuren beiden op haar eigen manier het straatbeeld. De unieke items zijn alleen verkrijgbaar bij de online wereld van Gucci Vault en via pop-up winkels in verschillende metropolen over de gehele wereld. Wees voorbereid op de verwachte run en scoor jouw favoriete items uit de unieke collectie. Niet alleen kleding, maar check ook even de kluis welke gemaakt is door Conforti.

Palace x Gucci

The Next Gen

Ook een van de meest traditionele automerken gaat er aan geloven. Eind 2023 kun jij eigenaar worden van een elektrische Rolls-Royce en wel de Spectre. Al in 1900 was Royce-oprichter Charles Stewart overtuigd van de voordelen van elektrische aandrijving. In 2023 is het dan zover en zal het innoverende model zo rond de €500.000 gaan kosten. De Rolls-Royce Spectre zal voorzien zijn van de meest luxe zaken. Laat niet alleen je plafond, maar ook je deurpanelen voorzien van oplichtende sterren. In de zogenoemde Star Light-deuren van de Spectre zijn 5.876 verlichte sterren verwerkt. Ondanks dat het een forse auto is, is hij nog eens snel ook!

Header - Rolls Royce Spectre

'Nooit Meer Stilstaan'

Afgelopen maandagavond is in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam een documentaire over Daley Blind in première gegaan. Onder toeziend oog van Blind zelf en zijn familie, vrienden, kennissen en teamgenoten van Ajax werd ‘Nooit Meer Stilstaan’ voor eerst aan het publiek getoond. De verdediger wordt gevolgd vanaf het moment dat zijn hartproblemen ontstonden. Ondertussen wordt er ook teruggeblikt op zijn prachtige en bewogen carrière tot nu toe. De documentaire serie is vanaf 1 november te zien bij Videoland.

Header - Blind nieuwe docuserie

Het einde van het kunstgras

Vanaf het seizoen 2025/2026 is het voor alle Eredivisieclubs verplicht om op natuurgras te spelen. Al langere tijd is er kritiek op de kunstgrasvelden. Nu lijken de kunstmatten definitief te verdwijnen van het hoogste niveau in Nederland. De clubs willen graag dat ons land tot de top zes van Europa gaat behoren. Op deze manier zijn er meer startkwalificaties voor Europees voetbal in ons land te verdelen. Hier zou het faciliteren van natuurgras aan gaan bijdragen. Momenteel spelen op het hoogste niveau alleen SC Cambuur, FC Emmen, FC Volendam en Excelsior Rotterdam nog op kunstgras. Echter maakten de eerste drie genoemde clubs eerder al bekend over te stappen op natuurgras. Excelsior zou er nu ook aan moeten geloven.

Vanaf seizoen 2025/2026 verplicht natuurgras in Eredivisie

Gou Talk

Afgelopen donderdag waren wij te gast bij Audio Obscura x Gou Talk w/ Peggy Gou in de RAW Factory. Het evenement was onderdeel van het Amsterdam Dance Event dat plaatsvindt van 19 tot 23 oktober over meer dan 200 locaties verspreid door de stad. Het festival, met de Zuid Koreaanse DJ Peggy Gou als hoofdartiest, had hoge verwachtingen en was dan ook binnen no-time uitverkocht. Deze verwachtingen heeft het meer dan waar gemaakt. De RAW Factory is het hoofdkantoor van G-Star RAW. Het bijzondere gebouw is geïnspireerd op een vliegtuighangar. De industriële uitstraling en en mix van beton en glas zo ver het oog reikt maken het tot een unieke locatie. Over de avond traden meerdere artiesten op als Ryan Elliot, Sally C en Peggy Gou als knallende afsluiter. Al met al een fantastische ervaring, wij kijken uit naar de volgende avonden met Audio Obscura.

Audio Obscura x Gou Talk w/ Peggy Gou

Verbouwen is vertrouwen

Het taboe rond injectables lijkt allang vervlogen. Allergan Aesthetics is een van de farmaceutische bedrijven dat zich richt op lichaams- en gezichtscontouren, huidverzorging, kunststoffen en nog veel meer. De innoverende producten die zij gebruiken worden allen gestimuleerd door hun eigen onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Met hun behandelingen zorgen zij voor meer vertrouwen bij hun klanten en bij Allergan Aesthetics zelf. Met dit ene doel gaan zij voor een levensverbetering van hun klanten op persoonlijk, maar ook op zakelijk vlak.

Allergan Aesthetics

Meer artikelen lezen uit deze rubriek? Check hier de EXTRA TIME +7 van vorige week!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.