SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +7-rubriek. Wekelijks lichten wij zeven hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week weer zeven toffe nieuwtjes! Met onder andere een aantal grote evenementen op het programma, een mooi boek voor de echte Feyenoorder en de nieuwste elektrische G-Klasse van Mercedes.

EXTRA TIME +7

A blink of an eye

Banlieue presenteert de nieuwe FW22 collectie. De collectie is een eerbetoon aan de momenten die het leven in één oogopslag kunnen veranderen, karakterbepalende momenten die beslissen of iemand succesvol is of faalt. De vergankelijkheid van het leven vertaald naar 6 capsule collecties die het verhaal illustreren en samen de Fall/Winter Collection ’22 vormen.

Banlieue lanceert fall/winter 2022 collectie

De oplossing voor mentale klachten

NewMedicine is een nieuwe online omgeving, waar mensen met fysieke en mentale klachten direct geholpen worden. Het platform biedt op wetenschap gebaseerde supplementen, aangevuld met coaching sessies, lifestyle-interventies en therapieën. Er zijn veel mensen die worstelen met burn-out, vermoeidheids-, spannings- of depressieve klachten. Voor wie vervolgens een uitweg zoekt in alternatieve behandelwijzen, is het vaak onduidelijk welke therapieën goed gefundeerd zijn. NewMedicine biedt de oplossing met een heel nieuwe benadering van self-care. Meer weten? Check het op https://newmedicine.nl/

Newmedicine

Amsterdam Dance Event

Het is oktober en dat betekent dat het jaarlijkse Amsterdam Dance Event weer op het programma staat. Ook dit jaar komen grote artiesten uit dancewereld als Peggy Gou, Charlotte de Witte en Reinier Zonneveld naar de hoofdstad. In totaal staan er meer dan 1000 evenementen op bijna 200 locaties met ruim 2500 artiesten op het programma. Het vijfdaagse evenement vol elektronische muziek staat van 19 tot en met 23 oktober in de kalender.

Amsterdam Dance Event

See you at the Masters

De jaarlijkse MASTERS EXPO, oftewel de miljonairsfair, staat weer voor de deur. Begin december wordt de RAI Amsterdam weer omgetoverd tot Europa’s meest exclusieve zakenbeurs. Dit jaar staat het thema ‘THE COLOURFUL EDITION’ centraal en is het een treffen van zakenlieden en dé plaats om te netwerken. Van MASTERS TALKS tot Restaurant M* en van The Exclusive Preview tot de befaamde VIP Day. Allemaal ervaringen die goud waard zijn om jouw netwerk kwalitatief én kwantitatief te doen laten groeien. Life After Football is zoals altijd van de partij, zien we jou daar? Vanaf maandag 3 oktober start de kaartverkoop!

See you at the Masters

Lourdes aan de Maas

Voetbal- en zeker Feyenoordfans kunnen hun hart op in het nieuwe boek van Michel van Egmond en Martijn Krabbendam ‘Lourdes aan de Maas’. De sportschrijvers volgen Feyenoord al tientallen jaren op de voet en geven de lezer een kijkje van wat er momenteel gebeurd achter de schermen bij de Rotterdammers. Daarnaast werpen zij een blik op de reden dat er zoveel emotie om de hoek komt kijken bij de fans. Een echte aanrader voor de voetbalfan dus!

Michel van Egmond publiceert Lourdes aan de Maas

Elektrische G-klasse komt eraan!

Oorspronkelijk werd aangekondigd dat deze luxebak in 2025 beschikbaar zou zijn, maar CEO Ola Källenius meldde dat hij een prototype had getest op de G-Klasse-testterreinen van Mercedes-Benz in Graz en zei tegen de verslaggevers: “Vanaf nu is offroad rijden elektrisch”. Mercedes-Benz is ook van plan om zijn wagenpark tegen 2030 volledig elektrisch te maken. Nu heeft Källenius meer informatie gegeven over wanneer precies de elektrische G-Klasse beschikbaar zou komen voor het grote publiek. Volgens een rapport van Autoblog vertelde Källenius aan de media dat het speciale voertuig eind 2024 op de markt zou moeten komen.

Mercedes Benz Electric G Class

Idaly x Adje x Parels van Amsterdam

Ajax heeft in samenwerking met Amsterdamse rappers Idaly en Adje het nummer Destiny uitgebracht. Het nummer is een ode aan de ‘Amsterdamse parels’ Devyne Rensch, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch. Eerder gaf de club al een teaser weg, waarin de drie Amsterdamse voetballers zich bemoeiden met het nummer van de twee artiesten. Gravenberch was daar zelf niet aanwezig, hij kon zijn inspraak doen via een videoverbinding gezien de talentvolle middenvelder voor het grote Bayern München actief is tegenwoordig. Het nummer is een titelsong voor de documentaire van Ajax: ‘AJAX: Parels van Amsterdam.’ In deze documentaire op Amazon Prime Video worden Gravenberch, Timber en Rensch gevolgd tijdens het afgelopen seizoen.

Parels van Amsterdam

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.

Hardcopy verhalen lezen? Check ons ons nieuwste magazine: ISSUE #74! Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!