SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes en lanceringen

Traditie in Engeland

Hoewel veel hedendaagse trainers van de Premier League er fel op tegen zijn, blijft Boxing Day voortbestaan. De oude Engelse traditie zal ook dit jaar weer plaatsvinden met een paar mooie affiches op het programma. Ook zijn er drie wedstrijden afgelast vanwege de grote Corona uitbraak in Engeland. Door de vele wedstrijden die de Premier League teams moeten spelen zorgt de FA ervoor dat de fans niet al te ver hoeven te reizen om de wedstrijden te bezoeken. De grote wedstrijd van Boxing Day is dit jaar Manchester City tegen Leichester City. De twee aanvallend ingestelde ploegen nemen het tegen elkaar op, maar de kans is klein dat de mannen van Pep Guardiola cadeautjes weg gaan geven aan de ‘The Foxes’.

Boxing Day 1963

Daar moet op gedronken worden!

Begin jaren ’70 besloot de succesvolle Amsterdamse bareigenaar en ondernemer Hartog Streim zijn geluk te beproeven in de magische wereld van de schoenen. In de afgelopen veertig jaar heeft SHOEBALOO een reputatie opgebouwd als de toonaangevende retailer van high-end designer schoenen, tassen en accessoires in Nederland en daarbuiten. De online webshop heeft bewezen de ingang te zijn naar een groter publiek. Meer en meer mensen over de hele wereld worden fan van SHOEBALOO. Met de creatieve online aanpak en de trendsettende koopfilosofie is SHOEBALOO altijd klaar voor wat komen gaat.

Shoebaloo

Vliegensvlug de tijd zien

Super AVI, de nieuwste reeks horloges van Breitling, wil de luchtvaartgeschiedenis herdenken. De ontwerpen zijn gebaseerd op het originele pilotenhorloge 1953 “Co-Pilot” Ref. 765 AVI en vier legendarische vliegtuigen: de Noord-Amerikaanse Aviation P-51 Mustang, de Vought F4U Corsair, de Curtiss P-40 Warhawk en de De Havilland Mosquito. “Deze collectie belichaamt dat gevoel van heimwee naar de vroege dagen van de luchtvaart toen piloten op hun horloges vertrouwden als boordinstrumenten,” zegt Georges Kern, CEO van Breitling. “Maar je hoeft geen piloot of liefhebber van oude vliegtuigen te zijn om appreciatie te voelen voor het uitzonderlijke vakmanschap en het robuuste design.”

Breitling

Een beruchte Whisky

De oprichter van Glenlivet George Smith is geboren in de Schotse Livet vallei. Hier heeft hij zijn vak geleerd. Verborgen voor de douanebeambten en soldaten tussen de heuvels en overvloedige bronnen, had George de tijd om langzaam te distilleren en zo een whisky te maken die al snel wereldberoemd zou worden. In 1822 kwam koning George IV op staatsbezoek en vroeg om een druppel van de beruchte Glenlivet whisky. Het was een illegaal drankje, maar zelfs dat hield de koning niet tegen. Tot op de dag van vandaag zetten ze de visie van George Smith voort om tradities te doorbreken, nieuwe normen te stellen en dingen vooruit te helpen; wij selecteren uitzonderlijke unieke vaten, finishes en vloeistoffen en leveren unieke serveervoorstellen en cocktails om de wereld van single malt voor iedereen te openen.

Glenlivet

Een helse tocht

In 1990 leverde The North Face de kleding voor een internationaal team van ontdekkers die toen op de allereerste tocht per hondenslee door Antarctica vertrokken, een uitzonderlijk zware uitdaging die bijna 6.500 kilometer spande. Hun doel was om klimaatverandering te onderzoeken en wereldwijd aandacht te krijgen voor het voortbestaan van het continent. Nu brengt The North Face deze collectie terug om de geschiedenis eer aan te doen en tegelijkertijd vooruit te kijken naar de toekomst van het ontdekken. De collectie is nu beschikbaar op www.thenorthface.eu en in geselecteerde winkels van The North Face.

The North Face

Een gloednieuwe ervaring

Uw nieuwe keuken moet je ervaren, zien én voelen. Naast de eigen Mandemakers collectie en Mandemakers Individual, vind je hun ons ook topmerken zoals barletti, Siematic en de exclusieve vtwonen collectie. Met de eigen granietfabriek en de nieuwste apparatuur hebben ze altijd de laatste trends in huis. In de inspirerende showrooms vind je alles wat je kan bedenken, maar vooral waar je nog nooit aan gedacht hebt. Ga dus langs bij één van de vestigingen van Mandemakers Keukens en ervaar het zelf.

Mandemakers Keukens

Sanitaire marktleider

De wereldwijd opererende Geberit Group, met het hoofdkantoor in Rapperswil-Jona (Zwitserland), is Europees marktleider op het gebied van sanitair producten. Het assortiment omvat badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Geberit producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd van kwalitatieve, duurzame materialen en vormen de perfecte balans tussen elegant design en uitstekende functionaliteit. De producten kunnen toegepast worden in nieuwbouw, maar ook bij renovaties en modernisering.

Geberit

Ons gloednieuwe Fashion Player magazine is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #71 met jouw Fashion Player op de cover!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.