SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes en lanceringen

Een uniek geschenk met een geweldige ervaring

Rémy Martin een gift gecreëerd waarmee je indruk gaat maken. Een limited-edition set welke je meeneemt op een bijzondere reis. Elke stap, elk element, elke seconde telt in deze odyssee waar tijd, passie en vakmanschap elkaar ontmoeten – en vandaag worden ze allemaal tot leven gebracht door de Centaur in een weelderige nieuwe collectie Rémy Martin. Deze editie wordt nu geleverd met twee speciale cognac-glazen en is alleen verkrijgbaar bij Gall&Gall.

Remy Martin

Scoor nu jouw Rémy Martin’s unieke giftbox hier!

Voor wie een Porsche of een Ferrari te normaal is..

Hypercars zijn er niet voor iedereen. Per definitie kost zo’n hypercar al meer dan 1 miljoen euro en dit kan oplopen tot het vijfvoudige daarvan. Wie deze auto’s kopen? Dan heb je het over de Zlatan Ibrahimovic’en en Pierre-Emerick Aubameyang’s van deze wereld. Mensen die deze auto niet als tweede of derde auto zien, maar als vijfde of tiende! Vaak zijn het toch wel verzamelaars. De auto’s zijn licht van gewicht en alles is gefocust op een ultieme prestatie op de weg of op het circuit. De wetten van aerodynamica zijn een belangrijk onderdeel van de vormgeving en daardoor zien de meeste hypercars er zeer spectaculair uit.

Aston Martin Valkyrie is een van de upcoming Hypercars

Dumfries en De Vrij in Moncler

Waar het Italiaanse voetbalelftal afgelopen zomer al helemaal in Emporio Armani werd gestoken, gaat Simone Inzaghi samen met zijn staf en spelers nu volledig in Moncler. Moncler onthult een 15-delige collectie confectiekleding en accessoires in het donkere, kenmerkende palet van de Nerazurri. De kleding is zo aangepast, zodat het voldoet aan de behoeften van de formele verplichtingen van het team. Sleutelstukken zijn voorzien van dubbele branding in de vorm van geborduurde logo’s in spiegelbeeld, met Moncler’s ‘feltrino’-patch op de linkerarm en het met elkaar verweven ‘IM’-embleem van Inter Milan aan de rechterkant.

Internazionale in samenwerking met Moncler

Gin als nieuwe brandstof

Voor iedereen herkenbaar, de oude blikken brandstof die je zag staan in autogarages. Het gehele proces van ENGINE gin is een eerbetoon aan de wereld van auto’s en werkplaatsen. Een van de grootste inspiratiebronnen was de auto ‘General Lee’ uit de TV-serie The Dukes of Hazzard en nu komt het bijzondere drankje naar Nederland! Ideale ingrediënt voor een heerlijke Gin Tonic of een Gin Fizz, maar kan natuurlijk ook heerlijk on-the-rocks gedronken worden. Kortom, bijtanken maar!

Engine is de nieuwe brandstof

Een begrip met een reden

Het is door de jaren heen een begrip geworden in de designwereld, Co van der Horst. Een familiebedrijf dat in 1905 werd opgericht en momenteel aangevoerd wordt door de vierde generatie van de familie Edwin en Stephan. Ze dragen met trots het predicaat Hofleverancier en hun klantenbestand rijkt ver over de landsgrenzen. Hun liefde voor interieurtextiel komt duidelijk naar voren en dat leverde hen al hun tweede monobrand store in Amsterdam op.

Co van der Horst

Lekker Nederlands tafelen

Om heerlijk te dineren moet natuurlijk het eten goed zijn, maar daarnaast zijn de randvoorwaarden ook enorm belangrijk. Hoe is de locatie, met welk gezelschap ben je en niets is vervelender dan slecht bestek wat niet goed snijdt of wat niet lekker in de hand ligt. Het Nederlandse Wilffert & Wilffert lanceert premium zilverkleurig en 24-karaats goud verguld bestek. Zo hoef je niet meer naar het restaurant om het gevoel te hebben dat je luxe aan het dineren bent.

Wilffert & Wilffert

MUD Jeans

Met een oprichter die al 30 jaar in de mode-industrie beleefde MUD Jeans onder Bert van Son een ware kickstart. Met een spijkerbroek de markt veroveren is niet makkelijk, maar wanneer je dit zo duurzaam mogelijk doet is het een ander vehaal. Elke MUD-Jeans wordt namelijk na gebruik gerecycled en zo voorkomen wij dat deze duurzame grondstof op de afvalhoop belandt. MUD-Jeans doet zelfs een stapje verder en zo kun je een spijkerbroek bij hen leasen! Betaald €9,95 per maand en help de wereld een stukje beter te worden.

MUD Jeans met een oog op duurzaamheid

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.