SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes en lanceringen

'Wij gaan Eu-ropa in'

Een wonderjaar, zo mogen we dit Europees seizoen voor Nederland zo langzamerhand wel noemen. Met Ajax, Feyenoord én AZ als groepswinnaars in de Champions League en Conference League mag Nederland zich met nog één Europese speelronde te gaan al gelukkig prijzen. Daar kunnen Vitesse en PSV over twee weken nog eens bijkomen. PSV zal zeker overwinteren, maar dat zal afhangen van het directe resultaat tegen de grote concurrent Real Sociedad. Weet Nederland met vijf(!) clubs te overwinteren in Europa? De laatste keer dat vier clubs dit behaalden was in het seizoen 2011/2012. Toen wisten Ajax, PSV, FC Twente en AZ allen door de knock-out fase van de Europa League te bereiken.

'Wij gaan Eu-ropa in'

Yes, I WILL

Wereldster Will Smith schreef samen met bestsellerauteur Mark Manson de openhartige en opmerkelijke biografie WILL. Een moedige en inspirerende biografie over een van de grootste wereldsterren van deze tijd. Zijn biografie is opmerkelijk omdat we hem allemaal kennen van zijn films, muziek, humor en zijn status als cultureel icoon. Maar wat mensen niet weten is dat zijn humor in zijn leven een van zijn grootste overlevingsstrategieën is. Zijn roerige jeugd stond aan de basis van zijn gedrevenheid om een van de grootste sterren te worden, maar ook hoe dit de relatie met zijn dierbaren bijna verwoestte.

Will Smith heeft zijn eigen biografie

Exclusieve Black Friday deals

Black Friday, het moment dat we massaal de straten induiken en het internet afstruinen naar de beste deals. Het koopfestijn dat is overgewaaid uit Amerika is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen! Purewhite had er dit jaar zelfs een speciale collectie voor gecreëerd en bood kortingen aan tot wel 70% op meer dan 300 artikelen. De Black Friday-lijn bevatte onder andere een heerlijk zachte hoodie met kenmerkend logo voorop en idem dito T-shirt en jeans. Kortom, een exclusieve collectie waarvan we hopen dat je er een hebt kunnen scoren.

Purewhite Black Friday Exclusive

Ontwerpen met Italiaanse luxe

Het Italiaanse familiebedrijf Molteni&C ontwerpt al meer dan 80 jaar toonaangevende meubels en heeft een 100% lokale productie. Molteni Group omvat vier merken, elk een leider in zijn segment. Naast Molteni&C, zijn er Dada
(keukens), Unifor (kantoormeubilair), en Citterio (modulair meubilair).
Molteni&C|Dada werkt samen met prestigieuze internationale ontwerpers en architectenbureaus en investeert voortdurend in onderzoek en technologische innovatie om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Aan het creatieve hoofd staat de Belgische toparchitect Vincent van Duysen, die tevens verantwoordelijk is voor de vormgeving van Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store

Ontwerpen met Italiaanse luxe

CHAPTER 09 – The Hybrid Jacket

Een van de designzaden die in het DNA van het merk zijn geplant en die zich in de afgelopen decennia hebben ontwikkeld, is de studie van kleding die functionele elementen van bovenkleding combineert met het comfort van gebreide kleding om nieuwe hybriden te creëren die een weerspiegeling zijn van veranderende manieren van kleden. Voor het negende hoofdstuk van de 50e verjaardag van CP Company wil het bedrijf een van zijn meest geavanceerde technische vaardigheden vieren: het gebruik van meerdere materialen om hybride kleding te vervaardigen. Het CP hybride jack, het toppunt van beheersing van het mengen van meerdere materialen in hetzelfde stuk tot de categorie bovenkleding.

CHAPTER 09 – The Hybrid Jacket

Gucci x Xbox

Xbox en Gucci hebben aangekondigd dat ze hun krachten gaan bundelen om twee iconische mijlpalen te vieren: de 20e verjaardag van Xbox en de 100e verjaardag van Gucci. Al ruim een week is de Gucci Xbox-bundel te koop en sterker nog, het is een limited edition. Er zijn slechts 100 exemplaren van deze unieke collab gemaakt, dus wees snel. De verzamelset knipoogt naar het verleden, het heden en de toekomst van de lang verweven gaming- en mode communities en is ontworpen om zelfexpressie te vieren en te promoten. Elke set bevat een aangepaste Xbox Series X console met laser gegraveerd met een GG-patroon, twee Xbox draadloze controllers in Carbon Black met Gucci’s webstreep in rood en blauw en een Xbox Game Pass-lidmaatschap, aangevuld met een harde koffer geïnspireerd op Gucci’s bagage.

Gucci x Xbox

Een snelle boodschap bij Ajax

De boodschappen-bezorgservice Flink en AFC Ajax hebben een meerjarige overeenkomst getekend. Flink is per direct onderdeel van de partnergroep van Ajax. Flink heeft de Official Partner-status en maakt zich daarnaast kenbaar als Official Grocery Delivery Partner en Official Meal Delivery Partner. Flink wordt rondom wedstrijden van Ajax prominent zichtbaar, onder andere met de zogenoemde ‘in-goal boarding’. Daarnaast zal Flink op relevante momenten zoals wedstrijddagen voordelen voor fans bieden en speciale acties organiseren.

Een snelle boodschap bij Ajax

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram