SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +4: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven.

EXTRA TIME +4

Kerst bij de Ronaldo's

Bij Kerst horen cadeautjes. En dat kan je wel overlaten aan de familie Ronaldo. ”Obrigado meu amor”, schrijft Ronaldo op zijn Instagram. Hij bedankt zijn vrouw, Georgina Rodriguez, voor de Rolls-Royce met rode strik erom, die hij met kerst van haar kreeg. Kostprijs: rond de 300.000 euro. Maar ook Georgina werd in de watten gelegd: zij trof de hele kerstcollectie van Louis Vuitton onder de kerstboom aan. De kinderen kregen allemaal een fiets en speelgoed.

Ronaldo Rolls Royce

Terug naar Ealing

New Balance heeft een signature boot van Bukayo Saka gelanceerd. De voetbalschoen symboliseert zijn banden met West-Londen. Saka is opgegroeid in Ealing en dat is terug te zien in de details op de schoen. Zo staat het wapen van Ealing op de schoen en zien we de woorden ‘Progress’ en ‘Unity’ in zilver. Verwijzend naar de jeugd en ontwikkeling van Saka in de buurt. Eerder kwamen New Balance en Saka ook al met een customized voetbalschoen, maar deze was niet voor de consument beschikbaar. De felrode Saka’s Furon v7 Signature Edition is echter wel te koop.

Saka signature boot

House of SOKO

Jouw interieurdromen in vervulling laten gaan? Ontdek House of SOKO. Het familiebedrijf blinkt uit met creatief design dat altijd op zoek is naar de bron: puurheid, eigentijds, sereniteit, imperfectie en minimalisme. Door deze elementen te combineren met hoogwaardig vakmanschap en exclusieve materialen weten zij telkens weer aan de wensen van klanten te voldoen. Benieuwd naar de projecten van House of SOKO? Laat je inspireren en neem een kijkje in hun portfolio op de website.

House of SOKO

Luxe pilsner

Al driehonderd jaar en zeven generaties lang leidt de familie Swinkels een onafhankelijke familiebrouwerij. Met acht brouwerijen en tientallen unieke biermerken is er voor ieder moment een passend biertje. Elk met een eigen smaak en karakter. Het bier is gebrouwen met water uit eigen bron, met mout uit eigen mouterij en een gist die speciaal voor de familie Swinkels wordt gekweekt. Een luxe pilsner voor speciale momenten.

Swinckels