SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +4: De laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week lichten we de nieuwe look van Burberry, A$AP Rocky x Gucci, hele speciale voetbalshirts van FC Emmen en het 100-jarig bestaan van BMW Motorrad uit.

EXTRA TIME +4

Burberry's nieuwe look

Met de aanstelling van Daniel Lee als creative director heeft het Britse modemerk Burberry een complete nieuwe rebranding ondergaan. Zo is de kledingstyling weer teruggegaan naar de iconische Burberry-classic uitstraling. Ook het klassieke beeldmerk is weer terug. In 1901 bestond het logo uit een ridder een galopperend paard. In 2018 verdween dit beeld en werd het logo een monogram met de dikgedrukte letter B. Naast het logo is ook het voorheen grove Burberry-lettertype in het zwart, vervangen door een slanker, zachter lettertype in het blauw. Het vernieuwde lettertype ontwerp is geïnspireerd op belettering uit het Burberry-archief uit het begin van de 20e eeuw.

Nieuwe logo Burberry

A$AP Rocky x Gucci

Gucci kondigde deze week het debuut aan van A$AP Rocky als één van de nieuwe gezichten voor de Gucci Guilty-parfums. Naast de Grammy genomineerde muzikant, zijn ook Emmy Award-winnares Julia Garner en de Oscar genomineerde acteur, producer en regisseur Elliot Page de nieuwe gezichten van de Gucci Guilty-parfumlijn. De nieuwe collectie staat symbool voor gedurfde authenticiteit. De campagne zal op 1 maart 2023 worden gelanceerd.

A$AP Rocky x Gucci

Roze voor goede doel!

Vandaag speelde FC Emmen in de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles in een roze tenue. Met deze actie en de hashtag #CheckJeBallen wilde FC Emmen en hoofdsponsor EasyToys aandacht vragen voor zaadbalkanker en zoveel mogelijk mannen aansporen zichzelf regelmatig te checken. De speciale gedragen wedstrijdtenues werden vanaf het eerste fluitsignaal geveild. De volledige opbrengst van deze veiling gaat naar Stichting Zaadbalkanker. Ook oud profvoetballers Gianni Zuiverloon en Edson Braafheid hebben zich ingezet voor de awareness campagne tegen zaadbalkanker. Afgelopen zaterdag hebben zij speciaal hiervoor een hooghoud challenge opgezet.

emmen (1)

Jubileum BMW Motorrad

BMW Motorrad bestaat 100 jaar! Om dit te vieren presenteert het bedrijf de nieuwste BMW motorfietsen, die in het teken staan van de eerste BMW motorfiets ooit uit 1923. Zo lanceren ze onder andere een speciale R nineT 100 Years Edition. Deze wordt het uithangbord van 100 jaar motoropbouw en onafgebroken passie van het Duitse bedrijf. Daarnaast lanceren ze nog twee parels met de M 1000 R en M 1000 RR en dit doen ze allemaal op de 37ste editie van de MOTORbeurs in Utrecht. Motorfietsen die je zeker moet checken!

BMW Motorrad viert 100 jaar jubileum!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.