SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +4: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven.

EXTRA TIME +4

Dagelijkse smaaksensatie

Fondazione Ernesto Illy en illycaffè hebben het 12e academische jaar geopend met een ceremonie in Triëst, Italië. Tijdens de ceremonie werden de nieuwe onderzoeksprojecten geïntroduceerd en eerbetuigingen gegeven aan de academici die het afgelopen jaar uitblonken. Fondazione Ernesto Illy werd opgericht om de kwaliteit van koffie te verbeteren door middel van onderzoek en opleiding. Dit academisch jaar zal zich richten op de ontwikkeling van technologieën voor de productie van koffie met een lagere milieubelasting.

Ernesto Illy International Coffee Award

Fancy outfit as usual

CP Company, een Italiaans kledingmerk, heeft een samenwerking aangekondigd met Palace Skateboards, een Brits skateboardmerk. De collectie zal bestaan uit een reeks streetwear-items zoals jassen, truien en broeken, allemaal voorzien van de typische CP Company- en Palace-logo’s. De collectie zal wereldwijd verkrijgbaar zijn en wordt beschouwd als een unieke samenwerking tussen twee merken die beide een grote impact hebben in hun eigen industrie.

C.P. Company x Palace

Pak die shine

De nieuwste Ferrari, genaamd SF90 Stradale, is onthuld tijdens een exclusief evenement in Maranello, Italië. De SF90 Stradale is een hybride supercar die een indrukwekkende prestatie levert met een totale vermogen van 986 pk. Het voertuig is uitgerust met de nieuwste technologie en is beperkt beschikbaar. Dit is de eerste Ferrari die een volledig elektrische rijmodus heeft, wat het mogelijk maakt om in stilte te rijden.

De gloednieuwe Ferrari SF90 Stradale

Open die FIFA packs!

FIFA heeft de bekendmaking gedaan van het Team of the Year voor FIFA 23. Het team bestaat uit de beste spelers van het afgelopen seizoen, gekozen door een panel van experts en een online stemming van fans. Het team bestaat uit een mix van wereldsterren en opkomende talenten uit verschillende competities en landen. De bekendmaking van het Team of the Year is altijd een van de meest besproken onderwerpen in de voetbalwereld, omdat het de beste spelers van het afgelopen seizoen eert.

FIFA Team of the Year is bekend!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.