SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ervaar nu zelf de BMW 4 Serie Gran Coupé!

Met de Gran Coupé, met vier deuren, vijf zitplaatsen en een sportief profiel, maakt BMW zijn nieuwe 4 Serie compleet. Een serie om je vingers bij af te likken. In alles is hij nog beter, groter en mooier dan zijn voorganger. Wij hebben de specificaties even haarfijn uitgelicht. Een keertje proberen? Vanaf nu kun je ook een proefrit aanvragen bij een van de 52 vestigingen in Nederland en kun je het machtige gevoel van de 4 Serie Gran Coupé helemaal zelf ervaren.

BMW 4 Serie Gran Coupé met een hoofdletter 4

Lust voor het oog

De vernieuwde BMW 4 Serie Gran Coupé heeft natuurlijk zeker wat weg van zijn voorganger, maar als je goed kijkt zie je dat hij wel degelijk gegroeid is. Niet alleen wat betreft haar performance, maar ook op basis van haar uiterlijk. Zo is het model 4.783 millimeter lang (143 meer dan de eerste 4 Serie Gran Coupé), 1.852 millimeter breed (27 meer) en 1.442 millimeter hoog (53 millimeter meer). Deze aanpassingen gaan natuurlijk allemaal gepaard met een vergrote wielbasis van 46 millimeter.

Qua esthetiek ziet de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé er weer uit als een monster. Met de extra grote, herkenbare dubbele nieren waar details aan zijn toegevoegd zoals smalle LED-koplampen en de actieve grill. Daarnaast zijn de frameloze ramen in de vier deuren en de Air Breathers die zich in de voorste wielkasten bevinden en zich langs de gehele carrosserie uitstrekken opvallende toevoegingen aan dit gloednieuwe model.

Voor de achterlichten worden LED’s gebruikt en er is een nieuwe diffuser gelanceerd waarin stoere en krachtige uitlaatopeningen zijn aangebracht.

De gloednieuwe BMW 4 serie Gran Coupé is nog beter dan ooit tevoren
De gloednieuwe BMW 4 serie Gran Coupé is nog beter dan ooit tevoren

Besparen of spelen met power

De 4 Serie Gran Coupé kent drie rijmodi. Het Eco Pro-programma, de normale modus en natuurlijk de Sport-stand. Van Groningen tot Goes en van Maastricht tot aan Alkmaar. Vraag een proefrit aan, haal de auto op en kruis het land door.

Het Eco Pro-programma is uitermate geschikt voor kilometers door de stad en binnen de bebouwde kom. Een rustige rijstijl die je laat vloeien door de nauwe straten en korte bochten. Hier krijgt besparen de prioriteit. Na invoegen op de snelweg schakel je over naar de normale modus. Een modus waarin een sportief gevoel toch niet te onderdrukken valt, maar met een groot gevoel van controle. De rijstijl blijft heerlijk vloeiend en dynamisch. In de Sport-stand wordt de performance toch even aangesterkt. Het geluid zal nooit wennen en klinkt heerlijk in de oren. Hij snijdt met veel power over de weg, maar vertoont geen slechte manieren.

Dan het vermogen, iets waar het hart van iedere man harder van gaat kloppen. De M440i xDrive Gran Coupé heeft maar liefst 374 pk en is in 4,7 seconden van 0 naar 100 km/h. Daarnaast kun je de auto zelf gaan vormgeven. Van de carrosseriekleur en bloedmooie velgen tot aan je favoriete bekleding en interieurlijsten.

Ondanks de sportieve inborst, kun je hiermee ook zakelijk zeer goed voor de dag komen en voor het praktische gemak is er genoeg ruimte voor het gezin.

De BMW 4 Serie Gran Coupé is vanaf nu verkrijgbaar op bmw.nl en te vinden in BMW-showrooms. Benieuwd naar nog meer informatie over dit beest? Hier vind je alle technische specificaties, veelgestelde vragen en overige informatie.