SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ervaar de pracht van de Caribische Zee

Afgelopen november reisden team Life After Football en haar gasten af naar het zonovergoten Curaçao. Hoewel deze trip vooral in het teken stond van Footvolley 2023, daar waren er ook genoeg momenten om te genieten van al het pracht dat het Caribische eiland te bieden heeft. Van de levendige hoofdstad Willemstad en de culinaire geneugten tot aan de parelwitte stranden en kristalhelder water. En hoe je van die prachtige Caribische Zee kan genieten daar weten ze bij BlueFinn wel raad mee! Zo heeft Team Life After Football en haar gasten kunnen genieten van een heerlijk, ontspannen boottrip.

BlueFinn Charters

Betoverende onderwaterwereld

Curaçao geldt voor de onderwaterliefhebbers als een waar paradijs. Zo kent de oostkust meerdere schitterende snorkel- en duikplekken met onder andere Saba, het compleet overwoekerde scheepswrak, en de Caracasbaai, waar zeedieren krioelen die van de kleurrijke koralen hun thuis maken. Echt een spektakel om te zien!

Hijs de zeilen

En waar er onderwater genoeg te zien valt, daar kan de liefhebber ook boven water genieten van de Caribische zee. Wat te denken van een boottrip langs het idyllische eilandje Klein Curaçao of met een catamaran de zonsondergang tegemoet varen, wat garant staat voor een magische, romantische ervaring.

Footvolley 2023

Tussen al het footvolley-geweld door zijn team Life After Football en haar gasten ook het water opgegaan om te ontspannen en te genieten van de Caribische Zee. In samenwerking met BlueFinn Charters voeren we langs de kust van Curaçao om het eiland op nieuwe wijze te ontdekken. De combinatie van de fantastische groep mensen, het heerlijke eten, de uitgebreide service en de schoonheid van Curaçao maakte het tot een onvergetelijke middag.

Catamaran - BlueFinn Charters
Orlando Engelaar tijdens de boottrip
BlueFinn zorgde voor heerlijk eten gedurende de boottrip

BlueFinn

Of het nu gaat om avontuur of om te relaxen, om van de prachtige Caribische Zee te genieten, ben je bij BlueFinn aan het juiste adres. Hier kan je rekenen op volledige ontzorging: de schippers kennen de Caribische wateren op hun duimpje en kunnen je alles vertellen over de rijke geschiedenis van het eiland. Daarnaast beschikt BlueFinn over luxueuze catamarans met onder meer bar en overheerlijk eten en drinken. De bemanning zorgt voor een rijke lunch. Terwijl de grill brandt, spring jij nog een keer in het water om te snorkelen, of lig je lekker te zonnen om te genieten van het uitzicht op het historische Fort Beekenburg.

Ook de vruchten plukken van de heerlijke Caribische Zee? Bezoek de prachtige witte zandstranden aan de westkust van Curaçao, ga snorkelen of ervaar het afgelegen paradijselijke eiland Klein Curaçao. De ervaren professionele bemanning van BlueFinn Charters neemt je mee naar de beste plekjes en bezorgt je een unieke, onvergetelijke ervaring. Verken Curaçao en ga mee het water op!