SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Elke seconde telt voor Roberto Mancini!

Elke seconde telt voor Roberto Mancini

Italië beleeft tot op heden een geweldig Europees eindtoernooi. De Azzurri is momenteel al 32 wedstrijden ongeslagen, waarvan de laatste twaalf wedstrijden zelfs gewonnen werden. Onder leiding van Roberto Mancini maken de Italianen op het veld  enorm veel indruk, maar buiten de lijnen is het de trainer zelf die de show steelt. Hij verscheen de afgelopen wedstrijden namelijk aan de zijlijn met een indrukwekkend uurwerk om zijn pols!

Als de Europese landen tijdens UEFA EURO 2020 punten zouden krijgen voor de best geklede trainer, zou Italië voorafgaand aan het toernooi al de onbetwiste winnaar zijn geworden. We weten allemaal dat Italianen bekend staan om hun stijlvolle uiterlijk, maar Roberto Mancini overtreft toch echt zijn voorgangers. De bondscoach van Italië staat namelijk altijd in zijn seersucker Armani-pak en perfect gekamde coupe langs de zijlijn. Gedurende dit EK deed Mancini er nog een schepje bovenop. Hij draagt dit toernooi namelijk een gepersonaliseerd Richard Mille-uurwerk ter waarde van 250.000 dollar. Het zou geweldig zijn als dit indrukwekkende horloge zijn bijdrage kan leveren aan de Europese titel voor Italië!

De slotsecondes

In de slotsecondes van de kwartfinale tegen België zagen we Mancini al veelvuldig naar zijn pols kijken om te berekenen hoeveel minuten er nog restten tot het laatste fluitsignaal. De Italiaanse trainer staarde niet zomaar naar een horloge. Het ging namelijk om de Richard Mille RM 11-04 automatic flyback chronograph. Het horloge heeft een speciale wijzerplaat om de rust, blessuretijd en extra tijd bij te houden. Daarnaast is het horloge voorzien van de nationale kleuren van Italië en de naam van de trainer. Dit is niet de eerste keer dat Richard Mille een gepersonaliseerd horloge ontwikkeld heeft voor de bondscoach van Italië, in 2013 ontwikkelde het Zwitserse luxemerk namelijk ook al een horloge voor de trainer. Volgens Mancini is elke seconde kostbaar, omdat het in potentie invloed kan hebben op de uitkomst van een wedstrijd. Hij wil niets aan de toeval overlaten en draagt daarom dit indrukwekkende, betrouwbare horloge!

 

Richard Mille Roberto Mancini

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.