SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Elke provinciale weg een route 66: de R 18 Roctane

Ontdek de nieuwe BMW R 18 Roctane, het ultieme meesterwerk van de R 18-familie bij BMW Motorrad. Deze motorfiets verenigt moeiteloos tijdloze klasse met de nieuwste technologie. Uiterlijk van de Bagger, het comfort van de Tourer en de persoonlijkheid van Custom Factory Hot Rod. De krachtige Big Boxer drijft dit alles aan. Daarvan wordt elke provinciale weg een Route 66. Dit is hoe plezier er kan uit zien.

R 18 Roctane

Rock ’n Roll

De R 18 ademt de essentie van puur motorrijden. Het iconische front wijst met ronde LED-koplampen en een 21 inch aluminium velg de weg naar de horizon. Nonchalant houd je de midi apehanger in je handen en plaats je je voeten op de standaard treeplanken, terwijl het dragsterzadel je perfecte ondersteuning biedt tijdens lange tochten. Het langgerekte bagger-silhouet leidt rechtstreeks naar de stijlbepalende achterzijde met de harde koffers. Daarnaast is de motorfiets naar jouw wens en stijl te customizen. Maak je keuze uit een breed scala aan accessoires en uitrusting om de motorfiets te laten passen bij jouw behoeften. Nog extravaganter? Meer Rock’n Roll? Het is mogelijk!

Comfort en controle

De R 18 is met de vele opbergruimte en het ultieme comfort door de optimale zitergonomie ook ideaal om te touren. Daarnaast beschikt de motorfiets over talrijke hulpsystemen als de automatische stabiliteitscontrole ASC, de motorsleepmomentregeling MSR, optioneel Hill Start Control en de achteruitrijhulp. En dat met zijn grootste motor ooit! Een 1.802 cc boxermotor levert de R 18 Roctane indrukwekkende kracht: 67 kW (91 pk) vermogen.

Ontdek de perfecte symbiose van klassiek design en geavanceerde technologie met de nieuwe BMW R18 Roctane en laat je verleiden door zijn onweerstaanbare kracht en karakter.

Motorrit combineren met een weekendje Amsterdam? Ontdek de luxe, ideale uitvalbasis Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam.