SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een zomers tintje zonder de zon op te zoeken

Even naar het buitenland om lekker van een zonnige vakantie te genieten zit er voorlopig niet in. Ook op wintersportvakantie gaan ziet er nog onzeker uit. Om toch een lekker kleurtje te krijgen, moet je op zoek gaan naar een alternatief. Wij kunnen jou natuurlijk helpen. That’so brengt de oplossing met haar self tan sprays. Zo hoef je de deur niet uit om een gezonde bruine kleur te hebben.

We balen allemaal dat we voorlopig nog niet kunnen genieten van een zonnige vakantie. Lekker bijkleuren in de zon zit er dan ook nog even niet in. We willen allemaal goed voor de dag komen en dat lekkere, natuurlijke tintje geeft je wel een gezondere uitstraling. Daarom zijn we extra blij dat er self tan sprays bestaan, maar we willen natuurlijk niet dat dit schadelijk is voor onze waardevolle huid. That’so heeft daarom self tan sprays die je een natuurlijke uitstraling geven en niet schadelijk zijn voor je huid. 

Ecologische self tan sprays

Sinds kort zijn de ecologische self tan sprays van That’so ook in Nederland en België verkrijgbaar. Deze voorzien je van een egaal bruine kleur zonder de schadelijke blootstelling aan UV-stralen. Simpel en erg veilig voor de huid. De hydraterende, anti-verouderende en voedende bruiningssprays zijn voor gezicht en lichaam. Door een gepatenteerd systeem zorgt de spray voor een egaal effect. Dit zorgt ervoor dat er geen hinderlijke vlekken of zwarte puntjes in je poriën ze zien zijn, waardoor het een natuurlijke uitstraling geeft. Een fijne bijkomstigheid is dat de self tan sprays van That’so geen nare geurtjes met zich meebrengen, omdat ze geen erythrulose bevatten. 

Voor ieder wat wils

Het merk heeft diverse soorten self tan sprays, waardoor er voor iedereen wel een zelfbruiningsproduct tussen zit. De On the go Dark geeft je direct de look alsof je een paar dagen op het strand bent geweest. Met de On the go Extra Dark zie je eruit alsof je zo terug komt van een week Ibiza. De On the go Dark Hemp geeft je ook direct de look alsof je een paar dagen zon gezien hebt, tevens bevat het extra toevoeging van hennepwater. Een ingrediënt dat de huid voedt en zacht maakt omdat het rijk is aan Omega 3 en Omega 6 antioxidanten, krachtige natuurlijke anti-aging middelen. Al deze sprays geven een directe bruine kleur die binnen twee a drie uur na het aanbrengen nog verder ontwikkelt. De On the go Clear geeft geen directe bruinte teint, maar deze komt na het aanbrengen binnen twee à drie uur geleidelijk op.

That’so is online verkrijgbaar in de webshop en via diverse verkooppunten in Nederland en Belgie. Voor meer informatie kun je terecht op www.thatso.nl.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.