SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een watch die zelfs Eminem niet kan weerstaan

Een net pak, chique schoenen, strak overhemd. Wat rest om je outfit compleet te maken is een goed en stijlvol horloge. Om de balans tussen classy en sportief te bewaren moet je eens de nieuwste Casio G-SHOCK proberen. De GM-110 is gloednieuw en geïnspireerd op de populaire reeks digitaal-analoge horloges van G-SHOCK.

Een van de pronkstukken van de nieuwe reeks is de Casio G-SHOCK GM-110G-1A9ER. Een pronkstuk welke rapper Eminem zelfs niet aan hem voorbij kon laten gaan. In zijn nieuwste single ‘Higher’ zien we de G-SHOCK om de pols van Slim Shady schitteren. De bezel van de GM-110 is gebaseerd op gesmeed metaal uit de GA-100-serie. Zo krijgt elk item van de nieuwe reeks een stoere robuuste uitstraling.

Vakwerk

Elke metalen GM-100-bezel doorloopt twintig smeedprocessen waarin zij ook worden gesneden en gepolijst. Vervolgens wordt de bezel gecombineerd met een behuizing van glasvezelhars voor extra sterkte. De GM-110 bevat de Super Illuminator-functie wat zorgt voor een goede zichtbaarheid. De uur- en minuutwijzers zijn bewerkt met lichtgevende verf en de tijdindicatoren zijn licht geaccentueerd. 

De gloednieuwe Casio G-SHOCK

Extra specificaties

Je kunt het model aanpassen aan 29 tijdzones en vijf keer per dag gaat er een alarm af. Zo weet je altijd ongeveer hoe laat het is en loop je minder snel de kans om een afspraak mis te lopen. De klok bevat een stopwatch, is schokbestendig en is waterdicht tot 20 bar. Dat wil zeggen dat het horloge zo’n 200 meter onderwater kan. Hiermee valt het onder de duikershorloge en is het geschikt voor de professionele watersport.

De zilveren GM-110 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €199,- euro, de gouden GM-110G voor een
adviesprijs van €229,- euro, en de kleurrijke GM-110RB voor een adviesprijs van €279,- euro. De
horloges zijn te koop bij geselecteerde CASIO-verkooppunten en op de online webshop.

Check hier ook de allereerste aflevering van onze gloednieuwe serie Dream Big. Deze episode staat in het teken van Willem II-aanvaller Ché Nunnely.