SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wie was het vliegende scheermes en wat is het nu?

José Antonio Camacho. Vooral de wat oudere generatie zal de clublegende van Real Madrid nog wel kennen. Een spijkerharde verdediger die maar liefst 10(!) landstitels met ‘De Koninklijke’ wist te veroveren. Hij werd door de Madrileense aanhang liefkozend ‘Het Scheermes’ genoemd. Een bijnaam die zijn tegenstanders juist angst inboezemde. Het leverde Real Madrid echter geweldige resultaten op en dat is natuurlijk uiteindelijk het ultieme doel!

José Antonio Camacho oftewel, het Scheermes

Geschreven door: Marith Baltus

Als je op zoek bent naar een scheermes dat net zo efficiënt is als voetballegende José Antonio Camacho, dan is de Wilkinson Hydro 5 Wood zeker een optie. Dit scheermes is ontworpen met de nieuwste technologieën om een gladde, comfortabele scheerbeurt te garanderen, elke keer weer. En met het stijlvolle houten design ziet het er ook nog eens strak uit. Met de Flip Trimmer kun je snel en gemakkelijk moeilijk bereikbare gebieden bereiken, zoals onder de neus en rond de bakkebaarden.

Geavanceerd scheren

De Hydro 5 Wood maakt gebruik van vijf UltraGlide-mesjes die soepel over de huid glijden en elk haartje zonder problemen afsnijdt. Dit betekent dat je minder vaak over hetzelfde gebied hoeft te scheren, waardoor je minder kans hebt op huidirritatie en ingegroeide haartjes. En met de geavanceerde Skin Guards technologie van Wilkinson Sword wordt de druk op de huid verminderd, waardoor je een zachte en comfortabele scheerbeurt krijgt. Een ander voordeel van de Hydro 5 Wood is de hydraterende gelstrip. Deze strip bevat hydraterende ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E, die de huid tijdens het scheren hydrateren en beschermen tegen irritatie. Dit zorgt voor een zachte, soepele en gehydrateerde huid na het scheren.

Houten uitstraling

De hoge kwaliteit beukenhouten handvat van de Hydro 5 Wood geeft het scheermes een stijlvolle en unieke uitstraling. Het houten materiaal is van duurzame bronnen en licht van gewicht, waardoor het scheermes gemakkelijk te hanteren is. En omdat elke handgreep uniek is, is de Hydro 5 Wood een geweldig cadeau voor degenen die van gepersonaliseerde items houden.

Als scheermes doet de Hydro 5 Wood niet onder voor de prestaties van José Antonio Camacho. Het letterlijke scheermes zal niet zoveel landstitels halen als het figuurlijke scheermes, maar resultaat zul je krijgen!

Hoe vaak scheermesjes vervangen?

Vervang je scheermesje regelmatig, zodat Wilkinson je een optimale scheerervaring en hygiëne blijft bezorgen. Experts adviseren om je mesje na 5 tot 7 scheerbeurten te vervangen, afhankelijk van de haargroei en dichtheid. Een bot mesje kan leiden tot irritatie, ingegroeide haartjes en een ongelijkmatige scheerbeurt. Kies voor kwalitatieve mesjes voor een glad en comfortabel resultaat.

De Wilkinson Hydro 5 Wood  is verkrijgbaar bij verschillende drogisten voor € 11,99.

Het vliegende scheermes van Wilkinson!