SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een sieraad of een horloge, het perfecte kerstcadeau

December is de maand van warmte en samenzijn, de echte kerstgevoelens. Familie en vrienden komen samen om, omringd door feestelijke versieringen en fonkelende lichtjes, te genieten van heerlijke gerechten en elkaars gezelschap. De kerstcadeaus zijn een bijkomstigheid, maar deze horen er natuurlijk wel gewoon bij. En wat is nou een mooiere blijk van waardering dan een prachtig juweel? Bij GASSAN geloven ze dat het geven van een mooi juweel meer is dan alleen een geschenk. Het is een uiting van liefde, waardering en tijdloze schoonheid. De collecties van de juwelier stralen elegantie uit en vangen de essentie van de feestdagen in elk schitterend detail. Ontdek de meest exclusieve kerst sieraden!

GASSAN - Timeless Joy #GiftofGiving

Gigi by GASSAN

Oorbellen voegen een feestelijke toets toe aan de kerstlook, waarbij sprankeling en elegantie centraal staan. De fonkelende details benadrukken de viering van het seizoen. Gigi by GASSAN voorziet in prachtige oorbellen die perfect zijn voor tijdens de feestdagen. Denk hierbij aan de oorbel Midnight Sky Star of de piercing Midnight Sky Moon. Gigi by GASSAN staat voor kwaliteit en draagt een speciale charme met zich mee. De collectie bestaat uit 14 karaat gouden juwelen met een jonge, frisse, speelse, girly uitstraling. Kleine symbolen staan centraal binnen deze collectie.

GASSAN Jewels

GASSAN Jewels zijn verschillende soorten juwelen en zijn van hoge kwaliteit. De juwelen zijn in witgoud, geelgoud en roségoud beschikbaar en in 14 of 18 karaat. Een fraai exemplaar is de GASSAN Jewels Armband. Een ander erg persoonlijk cadeau voor tijdens de feestdagen is de Initial Color Bracelet. Deze is beschikbaar in 14 karaat geelgoud en bevat de gewenste initialen van jouw geliefde.

Gigi by GASSAN Oorbel Midnight Sky Star
GASSAN 121 - collier
GASSAN Jewels ARMBAND KIPG RG

GASSAN 121

HOUSE OF GASSAN heeft daarnaast ook het prachtige GASSAN 121 in huis, bestaande uit oorbel, ring en collier. Deze juwelen zijn ook uitermate geschikt en een stralende toevoeging aan het kerstdiner. Eén van onze favorieten is deze prachtige collier van 18 karaat witgoud.

#GiftofGiving

Laat GASSAN dit festive season u begeleiden bij het vinden van het perfecte juweel om tijdloze vreugde te creëren. Ontdek de magie van geven met ons en maak van deze feestdagen een betekenisvolle viering vol schittering en elegantie.

Ontdek de exclusieve kerst sieraden online of kom langs bij één van de Boutiques in Amsterdam of Rotterdam.