SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een overwinning vier je met Heineken 0.0!

Wat hebben we de afgelopen weken genoten! Maar aan al het moois komt een eind: gisteravond stond alweer de laatste aflevering van Footvolley Curaçao op het programma. Dit betekende tevens de ontknoping van het prestigieuze footvolleytoernooi, waarbij Gianni Zuiverloon en Ryan Donk zich kroonden tot winnaars van Footvolley 2023. Een prachtige prestatie, die absoluut gevierd mag worden. En een mooie sportprestatie vier je natuurlijk met Heineken 0.0!

Winnaars Footvolley Curacao_ Donk & Zuiverloon

Footvolley Curaçao

Op het schitterende strand van Curaçao gingen twaalf (oud-)profvoetballers met elkaar de strijd aan. Met zowel een fantastisch strijdtoneel als deelnemersveld waren alle ingrediënten aanwezig om er een memorabele editie van te maken. De zes ijzersterke teams zijn een mooie samenstelling met een overvloed aan ervaring op het hoogste niveau. En zoals wij van deze topsporters gewend zijn: aan het fanatisme heeft het niet gelegen.

Na de nodige tactische spelletjes, comebacks, technische hoogstandjes en acrobatische acties stonden uiteindelijk de duo’s Dirk Kuyt & Eljero Elia en Ryan Donk & Gianni Zuiverloon tegenover elkaar in de finale. Kuyt en Elia behoorden voor aanvang van het toernooi al tot de favorieten voor de eindzege, maar ook Donk en Zuiverloon waren tot op het bot gemotiveerd. Uiteindelijk trokken laatstgenoemden met een 2-0 overwinning aan het langste eind. Al met al een verdiende overwinning, nogmaals onze felicitaties mannen!

Een overwinning vier je met Heineken 0.0!
Winnaars Footvolley Curacao_ Donk & Zuiverloon
Overwinningsdansje Gianni Zuiverloon

100% heerlijk, 0% alcohol

Deze eindoverwinning is een klasse prestatie, die wel een viering verdiend. Maar als sportman wil je verantwoord genieten. Heineken 0.0 geldt als het perfecte alternatief voor mensen die de voorkeur geven aan een drankje zonder alcohol, maar nog steeds willen genieten van de smaak en ervaring van bier. De meesterbrouwers van het prominente biermerk hebben lange tijd gebrouwen en geproefd om tot een goed smakend 0.0 bier te komen: een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak, gecombineerd met een licht bittere afdronk. Een 0.0 bier gebrouwen met de kwaliteit die je sinds 1873 van een specialist kunt verwachten: een verfrissende smaak dankzij Heineken’s unieke A-gist. Benieuwd? Proef het zelf!