SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een overheerlijke winteravond!

Klaar voor de feestdagen? De drukte rondom de feestdagen is gezellig, maar denk vooral ook genoeg aan jezelf! ’s Avonds heerlijk op de bank of in je favoriete stoel, de regen die tikt op de ramen en nieuwe aflevering van je favoriete serie. Dan missen we nog maar één ding, een goede whisky. Of natuurlijk met je beste vrienden en familie waarmee je deze smaaksensatie het allerliefste deelt. Onder het genot van de mooiste anekdotes herinneringen ophalen en genieten van het samenzijn. Laten we dat niet vergeten!

Een overheerlijke winteravond

The Special One

Op avonden als deze hoort natuurlijk een overheerlijk drankje. Een mooie whisky is dé manier om een avond als deze af te trappen. De oudste wijsheden om de perfecte whisky van Glenfiddich te kunnen maken worden sinds 1886 door meester-ambachtslieden van generatie op generatie doorgegeven. Voeg daar de kennis, specialiteiten en vaardigheden van nu aan toe en pure klasse is het resultaat. Nu komt Glenfiddich met een nieuwe creatie: de Glenfiddich Grand Cru 23 Years Old. Dé perfecte whisky om de winteravond mee in te gaan. Deze whisky heeft 23 jaar lang gerijpt in onder andere ex-sherryvaten van Amerikaans en Europees eikenhout. Het bijzondere aan deze whisky is dat het in de laatste fase van het proces heeft kunnen rijpen in zeldzame cuvée-vaten waarin ook Franse mousserende wijn heeft gerijpt. Het resultaat is een unieke goudkleurende whisky met tonen van witte druif, vanillekoekjes en brioche gevolgd door een weelderige, zoete finish. Een whisky die gewoon wacht om alleen of samen met vrienden ontkurkt te worden. Maak van een heerlijke winteravond een moment om nooit te vergeten.

Neem vooral eens een kijkje op glenfiddich.com. Hier vind je de meest bijzondere Whiskey-collecties op een rij. Van de Experimental Series tot aan de Glenfiddich Archive Collection en natuurlijk ook de Glenfiddich Grand Cru 23 Years Old.

Nog een lege plek op je salontafel over en op zoek naar iets wat compleet matcht bij je interieur? Neem eens een kijkje op Assouline en maak je woonkamer compleet. Wij hebben voor jou onze drie favoriete tafelboeken op een rij gezet.

 

Een goed glas whiskey samen met je beste vrienden!