SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een oude bekende in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een paar weken online. Vorige week voegden we weer twee nieuwe tracks toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De afspeellijst van Life After Football begint al steeds meer vorm te krijgen en wordt langzamerhand al een prachtig geheel door diverse tracks uit binnen- en buitenland. Maar we zijn nog niet klaar! Jullie inbreng blijft belangrijk om deze playlist compleet te maken. Jullie besloten dat er meer Nederlands geluid terug moest komen in de Life After Football Playlist. Daarom hebben wij deze week voor jullie de tracks 501 van Bilal Wahib en Telegram van Broederliefde toegevoegd aan de lijst.

Bilal Wahib – 501

Bilal Wahib heeft Nederland binnen twee jaar veroverd. De entertainer met Marokkaanse roots is enorm talentvol op verschillende vlakken. We kennen hem als ‘Mo de show’ door zijn rol in Mocro Maffia, maar als artiest is hij inmiddels ook al doorgebroken. De tracks Video Vixen, Jaloers en Tigers werden enorm goed ontvangen door fans van de Nederlandse hiphopsc√®ne. Afgelopen vrijdag kwam het nieuwe nummer 501 in samenwerking met Ronnie Flex online. Met 501 wordt er verwezen naar het model van de Levi’s jeans. De swingende beat versterkt het stemgeluid van deze zangers. Bilal stond al eens samen met zijn collega-acteur en vriend Oussama Ahammoud voor de camera van Life After Football en dit leverde mooie beelden op.

Bilal Wahib voor de LAF-camera

Broederliefde – Telegram

Afgelopen vrijdag was ook de albumrelease van Broederliefde. De Rotterdamse rapformatie heeft een lange tijd aan het album Medaille gewerkt, maar het resultaat mag er zeker wezen. Zoals de rappers zouden zeggen, Hard Work Pays Off. In onze rubriek EXTRA TIME +7 hebben we het album al even kort behandeld. Check het artikel hier! Van dit album hebben we de track Telegram toegevoegd aan de Life After Football Playlist. Collega-rappers Lijpe en Kevin staan als featuring op dit nummer. Broederliefde, Lijpe en Kevin komen met harde lyrics een een rustige flow op deze track. Deze toffe samenwerking verdient zonder twijfel een plekje in de afspeellijst. 

Broederliefde in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.