SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De Nissan evolueert verder en verder!

Life After Football Footvolley Tunesië 2022 is terug op de nationale televisie! Het footvolleytoernooi was mede dankzij onze partner Nissan weer een groot succes. Het Japanse automerk presenteert met de nieuwe Nissan Ariya een volledig elektrische crossover.

Nissan ARIYA Limited Edition

Functioneel en comfortabel

Nissan toont zijn geheime wapen in de strijd om de beste elektrische auto’s: de Ariya. Een nieuwe hoofdstuk in de evolutie van de Japanse autofrabikant. Deze volledig elektrische crossover is in staat tot waanzinnige prestaties. Daarnaast is het interieur strak en aantrekkelijk.

Ook is de Nissan Ariya bijzonder functioneel. De auto heeft een kofferbakruimte met een volume van 468 liter en geen midden, zodat je achterin ook heerlijk comfortabel kunt zitten. De Ariya is verkrijgbaar in drie varianten. Zo kun je instappen in het eerste model met 160 kW (218 pk), een iets krachtiger model met voorwielaandrijving (178 kW, 242 pk) of in de vierwiel aangedreven variant met maar liefst 225 kW (306 pk). Met de grote Ariya SUV zweef je over de weg met een uitstekende wegligging. Ontdek meer over de volledig elektrische crossover op de site van Nissan.

De nieuwe Nissan ARIYA
Het stijlvolle interieur van de Nissan ARIYA

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.