SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een magische zomer met Borek

Na een lange winter mogen we ons weer op gaan maken voor een periode vol zon. De dagen worden langer en het moment dat we voor het eerst weer echt in de tuin kunnen borrelen komt steeds dichterbij. Borek zorgt voor een upgrade van je tuin, zodat je met alle plezier vrienden, familie en buurtgenoten kan uitnodigen om van de zon te genieten.

Borek

Innovatie en comfort als uitgangspunt

Nederlands familiebedrijf Borek staat voor vakmanschap, duurzaamheid, comfort en innovatie. Van tuinmeubels tot barbecues en allerlei accessoires, het furniture bedrijf heeft het allemaal. Met haar innovatieve collecties, ontworpen door verschillende toonaangevende designers, brengt Borek jouw tuin tot leven. Door de creatie van een balans tussen design en functie zijn de tijdloze meubels naast modieus ook enorm comfortabel.

De ultieme combinatie

In de nieuwste Peniche-collectie van Borek wordt eenvoud gecombineerd met prachtige materialen. De collectie bestaat uit ronde tafels en zijn een gouden combinatie met de Mira-stoelen. De tafel is onder andere verkrijgbaar in de kleur rem, een marmerlook die licht en warm oogt. Tafelbladen van hoogwaardig Dekton maakt de fraaie uitstraling van natuursteen compleet. Bovendien zijn de tafels verkrijgbaar in verschillende hoogtes, om te zorgen dat de tafel perfect bij jouw tuin past. Met de hogere uitvoering creëer je een actieve zit, terwijl de lagere variant zich graag laat aanschuiven in een relaxte opstelling. De Mira-stoelen daarnaast zijn zowel in dining als in high dining verkrijgbaar, zodat je jouw tafel altijd perfect kan combineren met deze heerlijke stoel.

Bekijk hier al het moois dat Borek te bieden heeft om jouw tuin summerready te maken en optimaal te kunnen genieten van het heerlijke weer dat er aan komt!

Hou je van lifestyle en wil je hier meer over lezen? Bemachtig nog snel ons laatste magazine over dé fashion players van 2021 via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.