SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een luxueuze leeservaring van Kobo als kerstcadeau

Wie denkt dat de e-reader een uitvinding uit het afgelopen decennium is heeft het mis. Eind jaren ’90 verscheen het eerste e-Book, maar werd niet populair onder het grote publiek. Tien jaar later was de grote doorbraak dan eindelijk daar en tegenwoordig wint de e-reader nog altijd aan populariteit. Rakuten Kobo speelt perfect in op de boekenliefhebbers en introduceert twee nieuwe e-readers om leeslevens mee te verbeteren. Heb je een opa, oma, vader, moeder of een ander familielid die graag boeken leest of luistert en zoek je nog een perfect cadeau voor onder de boom? Check this out!

Geniet nu van de Kobo e-reader

Verhoogd leescomfort

Kobo gaat met haar Kobo Sage-model weer een stapje verder en de gloednieuwe SleepCover accessoire geeft je zelfs de mogelijkheid om passages te markeren en aantekeningen te maken. Zo kun je nu lezen, schrijven én luisteren op één en hetzelfde Kobo apparaat. Dit komt door de toevoegen van het Bluetooth-functie, waardoor je nu gemakkelijk je oortjes of koptelefoon kan koppelen aan het apparaat. De Sage is uitgerust met een niet-blinkend scherm, waardoor je geen last hebt van weerkaatsend licht. Daarnaast kun je de helderheid en de kleurtemperatuur regelen, zodat je ogen heerlijk rustig over het scherm kan rollen. Het model is slank, lichtgewicht en ergonomisch ontworpen om op je gemakje te lezen in bed, op het strand of waar je wil. Het apparaat is verkrijgbaar in de kleur zwart en zijn er extra accessoires verkrijgbaar voor de Kobo Sage. De SleepCovers zijn er in lichtgroen en zwart.

Druk, druk, druk…. en lezen

Voor de bezige bijen onder ons die zo gezegd “geen tijd hebben om te lezen” heeft Kobo ook een oplossing gevonden. De Kobo Libra 2 zit boordevol nieuwe functies en met haar geheel eigen stijl, meer opslagruimte, sneller E Ink-scherm én de Bluetoothfunctie is het net zo druk bezet als dat je zelf bent. De eReader is waterdicht en hierdoor kun je dus lekker op je luchtbedje op water dobberen onder het genot van een goed boek. Je hebt net als de Kobo Sage geen last van weerkaatsend licht door het niet-blinkende scherm en met 32 GB aan opslagruimte kun je er aardig wat parels van boeken in kwijt! Ook voor dit exemplaar is een SleepCover verkrijgbaar in de kleuren klaproosrood, lavendel, leisteenblauw en zwart. De Kobo Libra 2 zelf is verkrijgbaar in het wit of het zwart.

Heb je jouw kerstcadeau nu gevonden? De Kobo Sage is vanaf nu verkrijgbaar voor €289,99 en de Kobo Libra 2 voor €189,99.

Vergeet daarnaast niet te stemmen op jouw Life After Football Fashion Player van het jaar 2021. Het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies jouw favoriet.

De Kobo Sage als ultiem kerstcadeau
De Kobo Sage als ultiem kerstcadeau