SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een iconisch duo in de Life After Football Spotify Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist. 

Het is weer maandag en dat betekent twee nieuwe nummers in de Spotify Playlist. Deze week een nummer van Majid Jordan samen met Certified Lover Boy, Drake. De twee artiesten hadden eerder al een mega-hit en komen nu met wellicht een nieuwe hit. Yade Lauren heeft met In De Nacht ook een plek weten te bemachtigen in onze afspeellijst.

Stars Align – Majid Jordan (Ft. Drake)

Het R&B-duo, Majid Jordan, heeft al eerder een song met de Canadese hitmachine Drake gemaakt. Eén van Drake zijn allergrootste hits (en tevens ook onderdeel van de playlist) “Hold On, We’re Going Home” was namelijk ook een samenwerking met Majid Jordan. Het duo, bestaande uit Majid Al Maskati en Jordan Ullman, heeft elkaar ontmoet tijdens het uitgaan, in een bar. De bar in Toronto zal altijd het fundament zijn van een fantastische samenwerking die daar is ontstaan. Beiden waren studenten aan de Universiteit van Toronto. Muziek maakte ze destijds nog in het studentenhuis van Jordan. Door hun eerste EP, “Afterhours”, vielen ze op bij Noah “40” Shebib, de producer van de Toronto rapper Drake. Later was Noah ook degene die het tweetal tekende bij het platenlabel van Drake, OVO Sound. Kortom, een hele goede reden om het nummer te beluisteren!

In De Nacht – Yade Lauren

Door samenwerkingen met Snelle en Jonna Fraser heeft Yade Lauren al een aardig CV opgebouwd. Met Jonna had Yade een hit te pakken, welke “Langs Je Werk” heet. “Ze Kent Mij” met Snelle, afkomstig van zijn debuutalbum “Vierentwintig”, was ook een succes. Yade komt uit Rosmalen en woont tegenwoordig in het Brabantse Den Bosch. Ze heeft Javaanse, Surinaamse en Nederlandse roots. Vanaf jonge leeftijd is Yade al bezig om muzikant te worden, ze heeft zichzelf aangeleerd hoe ze piano en gitaar moet spelen. De Bosschenaar werd echter pas ontdekt toen haar zusje een video op Facebook postte waarin Yade een cover zong van Lil’ Kleine. De rest is geschiedenis.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.