SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het geheim achter de perfecte coupe voor op het veld

Ronaldo is een veel besproken naam in de voetbalwereld vanwege zijn kwaliteiten op het veld. Toch kreeg de wereldspeler tijdens het EK 2012 heel wat kritiek te verduren nadat hij tegen Duitsland na de rust het veld op kwam lopen met een ander kapsel. De verandering van zijn coupe had niet veel invloed want de eindstand bleef uiteindelijk 1-1. Hetzelfde trucje herhaalde hij in de wedstrijd tegen het Nederlands elftal en met een ruststand van 1-1 zochten beide ploegen de kleedkamer op. Ronaldo deed weer zijn kapseltruc en Portugal won toen de wedstrijd met 2-1, waarbij Cristiano Ronaldo het winnende doelpunt scoorde. Wil jij nu ditzelfde succes als CR7 beleven? Wij hebben een aanrader om je kapsel ideaal te stylen voor jouw ultieme sportprestatie.

De haarstyle van Ronaldo

Stylingsgeheim

De Redken Brews Men’s Work Hard Molding Paste is de ideale stylingoplossing voor voetballers die een langdurige en flexibele hold nodig hebben. De paste is speciaal ontworpen om textuur en definitie aan het haar te geven, terwijl het toch gemakkelijk te restylen is gedurende de dag. Dit betekent dat je je haar in een handomdraai kunt aanpassen voor of na de wedstrijd of wanneer je de skybox in moet om in gesprek te gaan met sponsoren en partners. Zo hoef je dus nooit lang meer voor de spiegel te staan om gel in te doen.

Uitblinker voor op het veld

Wat de Redken Brews Men’s Work Hard Molding Paste zo uniek maakt, is de lichtgewicht formule die niet zwaar aanvoelt op het haar. Dit maakt het ideaal voor voetballers die veel bewegen en zweten op het veld. Het product laat geen residu achter en kan gemakkelijk worden uitgewassen zonder het haar uit te drogen. Bovendien is de Redken Brews Men’s Work Hard Molding Paste verrijkt met ingrediënten, wat het haar versterkt en hydrateert. Dit maakt het product niet alleen een stylingproduct, maar ook een verzorgingsproduct dat je haar gezond en glanzend houdt. Kortom, als voetballer wil je er niet alleen goed uitzien, maar ook presteren. Met de Redken shampoo kun je beide bereiken.

Nooit meer lang bezig zijn voor de spiegel met gel in je haren toevoegen? De Redken Brews Men’s Work Hard Molding Paste is verkrijgbaar bij haarspullen.nl.

Het geheim voor een strakke coupè op het veld