SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een dag met… Hedwiges Maduro

Als centrale middenvelder annex verdediger heeft hij een prachtig rijtje clubs op zijn spelerspaspoort staan. Succesvolle periodes bij onder andere Ajax, Valencia, Sevilla wat leidde tot een mooie interland carrière voor het Nederlands elftal. Tegenwoordig is hij tv-analist bij ESPN en staat hij op het veld als trainer van Almere City U21.

Hedwiges is niet bepaald stil gaan zitten na zijn actieve voetbalcarrière. Met de Philips OneBlade geeft de 18-voudig Oranjespeler een kickstart aan zijn drukke dag. Uiterlijke verzorging staat namelijk hoog in het vaandel van de voormalige coverster van Life After Football. Zo verschijnt hij ’s ochtends vroeg geheel verzorgd op de club, schuift hij daarna aan op televisie op ESPN en gaat daarna een avond uit in stijl.

Klein, maar fijn

Philips heeft de OneBlade speciaal ontworpen voor mannen als Hedwiges. Een bezige man met weinig tijd die wel geheel verzorgd voor de dag wil komen. Compact, snel en alles-in-een, maar met perfect resultaat. Met deze unieke tool kun je gemakkelijk haar van elke lengte stylen, trimmen en strakke lijnen maken. Scheerschuim is niet nodig en dat maakt de Philips OneBlade zo snel en effectief.

Jouw OneBlade scoren? Ga dan naar www.philips.nl en ga voortaan snel en verzorgd de deur uit.

Daarnaast is ons nieuwste magazine, ISSUE #70, uit met niemand minder dan Algemeen Directeur van Ajax, Edwin van Sar, op de cover. Koop nu uw exemplaar!

Een dag uit het leven van Hedwiges Maduro