SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een bijzonder bezoek van de Kluiverts!

Voetbal en dieren lijken op het eerste gezicht misschien niet veel met elkaar te maken te hebben. Toch zijn er veel voetballers die zich inzetten voor dierenwelzijn. Het bezoek van Patrick Kluivert en zijn vrouw Rosanna aan een lokaal hondenasiel in Tunesië tijdens het Footvolley-toernooi laat zien dat ook zij zich bewust zijn van de problematiek van zwerfdieren. We blikken op Wereld Zwerfdierendag terug op dit bijzondere bezoek.

De Kluiverts op bezoek bij het dierenasiel

Wereld Zwerfdierendag

Het is Wereld Zwerfdierendag. Een dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor het welzijn van zwerfdieren. Het aantal zwerfdieren in de wereld is schrikbarend hoog en de problematiek rondom deze dieren is groot. Veel van deze dieren hebben geen toegang tot voedsel, water en medische zorg en leven onder erbarmelijke omstandigheden. Wereld Zwerfdierendag is een dag om stil te staan bij deze problematiek en om bewustzijn te creëren.

Op bezoek bij …

In een video die is gemaakt tijdens het bezoek van Patrick en Rosanna Kluivert aan het hondenasiel in Tunesië, vertellen zij over hun passie voor dieren en waar dit vandaan komt. Patrick Kluivert, voormalig topvoetballer en trainer, vertelt dat hij altijd al een zwak heeft gehad voor dieren en dat hij zich al jaren inzet voor dierenwelzijn. Zijn vrouw Rosanna Kluivert is een bekende Nederlandse dierenactivist en zet zich al jaren in voor het welzijn van honden en andere dieren.

Tijdens het bezoek aan het hondenasiel in Tunesië zien Patrick en Rosanna Kluivert met eigen ogen hoe de dieren leven en hoe het asiel probeert om deze dieren een beter leven te geven. Het bezoek maakt indruk op de voetballer en zijn vrouw en zij willen graag iets betekenen voor de dieren in het asiel.

Het bezoek van Patrick en Rosanna Kluivert aan het hondenasiel in Tunesië tijdens het Footvolley-toernooi laat zien dat ook voetballers zich bewust zijn van de problematiek rondom zwerfdieren. wereld zwerfdierendag is een dag om stil te staan bij deze problematiek en om bewustzijn te creëren. Hopelijk inspireert het bezoek van de Kluiverts ook anderen om zich in te zetten voor het welzijn van zwerfdieren.