SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Duurzaam op reis met deze koffers

Opwindend nieuws voor reisliefhebbers en stijlbewuste avonturiers! NORTVI, het toonaangevende Nederlandse reismerk dat bekend staat om zijn premium en duurzame reisbagage, heeft met trots de op 18 juli hun nieuwe store geopend. Gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, belooft deze nieuwe NORTVI-store een buitengewone retailervaring te bieden waar luxe en duurzaamheid hand in hand gaan.

NORTVI-store Amsterdam

De Flagship Store

Stap binnen en laat je betoveren door een zorgvuldig ontworpen ruimte waar onberispelijk design en verfijnde esthetiek in perfecte harmonie samenkomen. NORTVI heeft een meesterwerk gecreëerd waar vloeiende ronde vormen worden verrijkt met hoogwaardige materialen zoals het elegante travertin en warm notenhout. Deze store is als een reis op zichzelf, waar elk element op maat is gemaakt om het gevoel van ontdekking te omarmen. Laat je verrassen door een uitgebreid assortiment duurzame koffers, tassen en accessoires, stuk voor stuk vervaardigd met oog voor detail en gebruikmakend van hoogwaardige materialen.

De nieuwe NORTVI-store biedt niet alleen een adembenemende verzameling reisbagage, maar ook deskundig advies van het professionele team van NORTVI. Of je nu op zoek bent naar de ideale koffer voor je zakelijke reis of de nieuwste trends in duurzaam reizen wilt ontdekken, het team staat klaar om je met open armen te ontvangen en te voorzien in al je behoeften en vragen.

Een duurzaam doel

Over NORTVI NORTVI, het Nederlandse reismerk dat premium kwaliteit, design en duurzaamheid perfect combineert, werd in 2019 opgericht door de drie ondernemers Sebastiaan van Dam, Marijn van Roij en Max van Dam. Gedreven door de behoefte aan een kwalitatieve koffer die voldoet aan de wensen van de stijlvolle en bewuste consument, heeft NORTVI de reisindustrie wakker geschud met hun unieke productaanbod. Met een sterke aanwezigheid in Nederland en Duitsland, heeft NORTVI ook internationaal naam gemaakt, met activiteiten in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Duurzaamheid staat centraal bij NORTVI, en daar zijn ze trots op. Als Nederlands reismerk met een sterke focus op verantwoordelijkheid en bewustzijn, dragen ze bij aan een duurzamere reiscultuur. Elk product dat de NORTVI-store verlaat, is vervaardigd met respect voor het milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden met een lage impact.

Een prachtige samenwerking

De ontwerpen van de nieuwe store zijn het resultaat van een nauwe samenwerking met architect Pepijn Smit van S-P-A-C-E, die ervoor heeft gezorgd dat het concept van NORTVI op magische wijze tot leven is gekomen.

De langverwachte NORTVI-store bevindt zich op de Runstraat 26 in Amsterdam en is zeven dagen per week geopend, van 10:00 tot 18:00. Mis deze kans niet om de unieke wereld van NORTVI te ontdekken en kom langs om jezelf te trakteren op een reisbagage-ervaring als nooit tevoren.

Ontdek de wereld van NORTVI en reis in stijl en duurzaamheid!

NORTVI
Store opening NORTVI