SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Drie redenen waarom deze volledig elektrische crossover de perfecte auto is voor jou

Het is een leuk, maar spannend moment: de keuze voor een nieuwe auto. Deze selectie is van groot belang: je wil immers met je nieuwe bolide de komende jaren vooruit, maar dan moet deze wel aan al je wensen voldoen. Daarnaast spendeer je veel tijd in je auto en is het een aanzienlijke financiële investering. De juiste auto kiezen kan het verschil maken in rijplezier, comfort en veiligheid. Wat deze beslissing nog moeilijker maakt is het overweldigende aanbod in crossovers op de markt. Echter hebben wij met de Nissan ARIYA een serieuze, luxueuze allrounder op het oog. Dit zijn drie redenen waarom de Nissan ARIYA perfect past bij jou!

Nissan ARIYA

Nissan ARIYA

In het snel veranderende landschap van de auto-industrie is Nissan hard aan de weg aan het timmeren. De Japanse autofabrikant blijft de ARIYA steeds verder ontwikkelen, met prachtige resultaten tot gevolg. De ARIYA is elektrisch, comfortabel, veilig, intuïtief en familiegericht.

1. Ontwerp en ruimte

De Nissan ARIYA belichaamt een verfijnde elegantie, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, met een tijdloos design dat een Japanse flair combineert met geavanceerde aerodynamica. Het exterieur straalt klasse uit met zijn vloeiende lijnen en doordachte details, terwijl het interieur een oase van luxe belooft.

Binnenin wordt de ARIYA gekenmerkt door hoogwaardige materialen en een luxe afwerking. Het interieur heeft een relaxte open sfeer en geeft het gevoel van oneindige ruimte waarbij het ook mogelijk is om de middenconsole op iedere gewenste positie (elektrisch) in te stellen. Het interieur wordt verlicht door een Japans geïnspireerd spel tussen licht en schaduw. Het luxueuze interieur biedt voldoende ruimte aan alle passagiers, zowel voor- als achterin. Het overzichtelijke instrumentencluster en het multimediasysteem laten zich eenvoudig en snel bedienen. De belangrijkste functies worden bedient middels haptische knoppen waarbij het net lijkt alsof je echte een knop indrukt.

Praktisch gezien is de ARIYA ideaal voor gezinsgebruik, met een veelzijdige bagageruimte die wordt verbeterd door een dubbele en flexibele vloer. De wijd openende deuren vergemakkelijken de toegang, vooral handig bij het plaatsen van kinderzitjes. Kortom, een combinatie van hoogwaardige uitstraling met ruimtelijk comfort en functionaliteit, waarmee het zich onderscheidt in het segment van elektrische voertuigen.

2. Gebruiksvriendelijke en betrouwbare rijervaring

De Nissan ARIYA biedt een rijervaring die uitblinkt in veelzijdigheid en gemak. De rijdynamiek van de ARIYA is uiterst toegankelijk en ontspannend, met een gemakkelijke controle die zowel nieuwe EV-bestuurders als ervaren rijders zal bekoren. Met de keuze uit verschillende batterij opties en aandrijflijnen kun je zonder probleem zelfverzekerd door het land rijden met een indrukwekkend rijbereik tot 536 kilometer.

Dankzij de unieke elektrische e-4ORCE vierwielaandrijving navigeer je zonder problemen over onverharde wegen, terwijl de crossover een perfecte balans biedt tussen kracht en controle. Met direct koppel op alle vier wielen en uitstekende tractie in alle weersomstandigheden, kan je moeiteloos terrein winnen. Het vermogen is lineair, waardoor je direct koppel ervaart zonder enige vorm van bewegingsziekte. Naast optimale controle onder zware omstandigheden, is de ARIYA uiterst efficiënt in verbruik in de stad, met functies als e-Pedal. Met e-Pedal kun je met de ARIYA accelereren en remmen met één pedaal. Zo kun je regeneratief rijden en je eenvoudig en comfortabel door het stadse start/stop-verkeer manoeuvreren.

Nissan ARIYA
Nissan ARIYA

3. Veilige en slimme apparatuur

De Nissan ARIYA zit boordevol technische snufjes, waaronder een warmtepomp voor optimaal thermisch batterijbeheer, waardoor de accu wordt gespaard en de actieradius wordt geoptimaliseerd, zelfs onder extreme weersomstandigheden. Daarnaast beschikt de ARIYA over een AC-lader tot 22 kW, waarmee je tot 100 km kunt rijden na slechts 1 uur opladen aan een gewone laadpaal, perfect om even snel op te laden tijdens het shoppen of de boodschappen. Ook is er uiteraard oog voor de veiligheid. Zo biedt de ARIYA geavanceerde ProPILOT rijhulpsystemen met camera’s rondom, een parkeer assistent en LED-koplampen die uitstekend zicht bieden, waardoor elke rit comfortabel en veilig verloopt.

Al met al kan de Nissan ARIYA worden bestempeld als een opmerkelijk ruime, extreem comfortabele en luxueuze allrounder. Geef jezelf wat je verdient en ervaar het rijdplezier van een Nissan ARIYA!

Nissan ARIYA