SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Door deze Audi is het Tesla-tijdperk voorbij

Groot nieuws voor de autoliefhebbers. Audi breidt zijn elektrische aanbod namelijk uit met de nieuwe Audi E-tron GT. Esthetisch prachtig en super aerodynamisch. Met deze elektrische auto vlieg je over de snelweg. Naast de basisversie verschijnt er ook direct een RS-versie op de markt. Deze behoudt zijn stijlvolle uiterlijk, maar is nog krachtiger.

In 2018 kwam Audi al met een conceptversie van de E-tron GT. Eind vorig jaar werd het model een stuk concreter door een pre-productiemodel te lanceren. Autoliefhebbers hebben er lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zo ver. Het nieuwste elektrische model van Audi lijkt verdacht veel op de conceptversie, er zijn enkel een paar kleine details aangepast. Toch zal niemand hier rouwig om zijn, aangezien de versie uit 2018 ook al een brute uitstraling had. De Audi E-tron GT blaast menig sportauto met verbrandingsmotor voorbij. De nieuwste elektrische sportwagen van Audi wordt vergeleken met een Porsche Taycan, maar dan net iets minder krachtig.

Audi E-tron GT

De Audi E-tron is een prachtige verschijning. Met een lengte van 4,99 meter en een hoogte van 1,41 meter valt deze sportwagen wel op. De E-tron GT heeft 476 elektrische pk’s en 630 Nm koppel. Door de boostfunctie kun je dat 2,5 seconden lang opkrikken naar 530 pk. Met deze functie schiet de Audi in 4,1 seconden naar een snelheid van 100 km/u. Je kunt hem verder doortrekken tot 250 km/u. Met de RS-versie trekt deze sportwagen zelfs binnen 3,3 seconden op naar een snelheid van 100 km/h. Naast de aerodynamische kracht van deze elektrische Audi, springt het uiterlijk ook in het oog. Het stijlvolle interieur van de Duitse autofabrikant komt ook in deze versie weer prachtig tot uiting. Aangezien Audi kiest voor een ‘leervrije’ toekomst, zijn de riante sportstoelen bedekt met imitatieleer. Het exterieur is ook fraai. Een stijlvolle, sportieve uitstraling in combinatie met moderne luxe.

Specificaties

Met de Audi E-tron GT maak je zeker indruk bij jouw voetbalclub, je teamgenoten zullen jaloers zijn. We zetten nog even alle specificaties op een rijtje:

  • Actieradius: 405 km
  • Verbruik: 210 Wh/km
  • Snel laden: 100 km rijbereik in 5 minuten
  • Vermogen: 530 pk (basis), 646 pk (RS)
  • Acceleratie (0-100 km/u): 4,1 sec. (basis), 3,3 sec. (RS)
  • Topsnelheid: 250 km/u

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.