SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: The Elon Musk Show 

Elke week lichten wij een documentaire uit in de voetbal-, fashion-, of lifestyle-industrie. Vorige week was dit: The Playbook. Deze week is er weer een interessante documentaire uitgekozen, namelijk: The Elon Musk Show. Deze driedelige documentaire geeft inzichten in de successen en mislukkingen, die horen bij de persoon Elon Musk is geworden. Tijdens de documentaire gaat het om één vraag: Wie is de echte Elon, hoe is hij gekomen waar hij nu is en welke prijs heeft hij hiervoor betaald? 

DOCUDAY_ElonMusk_1940x920

Open en eerlijk 

De Elon Musk Show raakt de essentie wie Elon Musk nou werkelijk is. Naast Elon Musk komen ook zijn dierbaren aan het woord. Hierbij valt te denken aan zijn ouders, zijn ex-vrouw, zakenpartners en oud werknemers. Aan de hand van uitgebreide archiefbeelden, die gedurende zijn hele leven zijn gemaakt, is zijn ongelofelijke reis verteld. Elon Musk heeft vele ondernemende avonturen beleefd tijdens het najagen van zijn dromen. De keuzes en de groei die hij heeft doorgemaakt aan het begin van zijn carrière en wat heeft geleid tot de succes van nu, heeft onder andere wel gevolgen gehad op de relaties met zijn naasten. 

Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent 

Een buitenstaander kan zich haast niet voorstellen hoe het is om de rijkste man ter wereld, visionair en superondernemer te zijn. The Sky is voor Elon Musk absoluut niet the limit. Zijn drijfkracht stelt hem in staat om baanbrekende ondernemingen op te richten zoals Tesla en SpaceX. Nu hij ook de CEO van Twitter is, heeft hij de macht om met één tweet een bedrijf op zijn kop te zetten of de beurskoers ervan te laten kelderen. 

De hoogte- en dieptepunten worden tijdens deze documentaire transparant en op een unieke manier in beeld gebracht. De beelden blijven elke keer weer verbazen. Het is natuurlijk niet voor niks The Elon Musk Show.