SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: Hip-Hop Evolution

hip hop evolution

Aangezien we deze periode genoodzaakt zijn om thuis te blijven, hebben wij besloten om een aantal kijktips met jullie te delen. Documentaires zijn een goede troost om deze tijd iets gemakkelijker door te komen. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘The Architect’ over technisch directeur Marcel Brands. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘Hip-Hop Evolution’.

Life After Football wil graag de moderne hiphopindustrie belichten. Op DOCU DAY zijn er al verschillende voetbal gerelateerde documentaires onder de loep genomen. Ook hebben we de documentaire over Travis Scott genaamd Look Mom I Can Fly behandeld. Deze week nemen we je niet mee in het verhaal van een getalenteerde rapper, maar hebben we besloten om de hiphop-legendes te eren. De documentairereeks Hip-Hop Evolution neemt je namelijk mee in unieke verhalen over de grootste muziekmagnaten van de jaren ’70 tot aan de eeuwwisseling.

Hip-Hop Evolution

In de documentaireserie Hip-Hop Evolution krijg je een uniek kijkje achter de schermen in de hiphopindustrie. Middels uitgebreide interviews met toonaangevende mc’s en dj’s geven de makers je een goed beeld van de evolutie binnen de hiphop. Deze documentaire wordt gepresenteerd door rapper en radiomedewerker Shad en won een Peabody en International Emmy. Verschillende grote namen zoals Tupac, Biggie en Eminem komen aan het woord in deze interessante reeks. De serie is vermakelijk, maar tegelijkertijd ook erg leerzaam. Je wordt namelijk meegenomen in het gehele proces van de totstandkoming van een nieuw genre in de muziekwereld. De documentaire Hip-Hop Evolution bevat vier seizoenen en is te bekijken via streamingsdienst Netflix. Check hieronder alvast de trailer!

 

Check hier het artikel ‘The Architect’.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.