SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: Hard Knocks

DOCU DAY: Hard Knocks

Wekelijks trakteren we jou op een indrukwekkende documentaire uit de voetbal-, fashion- of lifestyle-industrie. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘Dat Ene Woord, Feyenoord’ over het Eredivisieseizoen 2020/2021 van de Rotterdammers. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘Hard Knocks’. Laat het weekend maar beginnen!

Voetbal is in Nederland met afstand volkssport nummer één, maar in Amerika heeft het ‘heilige spel’ tot dusver nog niet zoveel indruk gemaakt op de bevolking. In dit immense land is het namelijk American football dat de kroon spant. De Amerikaanse kinderen hebben dan ook geen poster van Cristiano Ronaldo of Kylian Mbappé boven hun bed, maar van Tom Brady. Als sportliefhebbers kunnen ook wij intens genieten van het Amerikaanse spel. De ambiance tijdens de NFL-wedstrijden is indrukwekkend. De spelers beleven hun sport met veel passie en hebben alles over voor de winst. Deze winnaarsmentaliteit siert de sport. Aangezien wij fan zijn van American football staat deze week de documentaire ‘Hard Knocks’ op de planning!

Hard Knocks

‘Hard Knocks’ is een van de populairste sport gerelateerde documentaireseries die Amerika kent. De show werd in 2001 voor het eerst uitgezonden. 16 seizoenen later is er nog steeds sprake van een ware hit. In elk seizoen wordt er één NFL-team gevolgd tijdens de voorbereiding op het komende American football-seizoen. De serie toont het persoonlijke en professionele leven van de spelers, coaches en staf, inclusief hun gezinsleven, concurrentiestrijd en inside jokes. ‘Hard Knocks’ richt zich met name op hoe de rookies (jongelingen) zich aanpassen aan het spelen in de NFL. Daarnaast concentreert de documentaire zich ook op de sleutelspelers uit het uitgelichte elftal en hoe zij hun ploeg op sleeptouw nemen. ‘Hard Knocks’ is te bewonderen via HBO. Een echte aanrader!

Check hier het artikel over de documentaire ‘Dat Ene Woord, Feyenoord’.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.