SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: All or Nothing: Juventus

Wekelijks trakteren we jou op een indrukwekkende documentaire uit de voetbal-, fashion- of lifestyle-industrie. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘In de schaduw van de kuip’. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘All or Nothing: Juventus’. In deze documentaire krijg je onder andere een kijkje in de kleedkamer van De Oude Dame, Juventus.

All or Nothing Juventus

Italiaanse passie

Juventus heeft een bewogen jaar achter de rug en wij kunnen dat allemaal van dichtbij bekijken! Prime Video heeft namelijk ‘All or Nothing: Juventus’ gepresenteerd. Eerder werd het Engelse Tottenham Hotspur al gevolgd door de filmploeg van Prime Video. Dat succes hopen ze te evenaren met de Italiaanse titelverdediger. In de docu-serie wordt Juventus in het seizoen 2020/2021 overal gevolgd en dat levert natuurlijk interessante beelden op.

De camera’s van Amazon haddden exclusieve toegang tot het Allianz Stadium en het Juventus Training Centre Continassa in Turijn. Ze zoomen in op vele unieke aspecten van de club buiten het veld, zowel in haar identiteit, zo diepgeworteld in de Italiaanse cultuur en geschiedenis, als in de manier waarop de club voortdurend naar de toekomst kijkt. Of we PIrlo, Chiellini of Ronaldo helemaal uit hun plaat zien gaan is nog niet bekent. We hopen natuurlijk allemaal de Italiaanse passie in de kleedkamer te kunnen zien in de achtdelig docu-serie.

Een teleurstellend seizoen

Het was het 123e seizoen in het bestaan van Juventus en het 14e opeenvolgende seizoen van de club in de hoogste afdeling van het Italiaanse voetbal. Naast de nationale competitie nam Juventus dit seizoen deel aan de edities van de Coppa Italia, de Supercoppa Italiana, en de UEFA Champions League. Het seizoen liep van 1 september 2020 tot en met 30 juni 2021.

Het seizoen ging echter niet over rozengeur en maneschijn. Met vedette Cristiano Ronaldo in de gelederen wisten de Torinesi niet verder te komen dan de vierde positie op de ranglijst. De toenmalig coach en clublegende Andre Pirlo stond onder grootste druk, ondanks de gewonnen Copa Italie, en werd aan het einde van dat seizoen ook ontslagen. Oude bekende Massimiliano Allegri kwam de plek op de bank van Pirlo overnemen. Ook ging superster Cristiano Ronaldo weg. Hij ging terug naar zijn oude liefde Manchester United.

Koop Life After Football ISSUE #70 nu hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.