SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit zijn de vier mooiste waterdichte horloges voor komende zomer

Zowel voor de liefhebbers van actieve vakanties als degenen die een ontspannen vakantie prefereren, iedereen heeft baat bij een waterdicht horloge. Het biedt niet alleen gemak bij zwemmen, duiken of snorkelen, maar verzekert ook de bescherming van het horloge zelf tegen waterschade. Dit zorgt voor gemoedsrust en maakt het mogelijk om zonder beperkingen van avonturen te genieten. Je wilt immers zorgeloos je mooiste exemplaren tonen. Of het nu aan het strand, bij het zwembad of tijdens een boottocht is, een waterdicht horloge komt altijd goed van pas. Uiteraard biedt HOUSE of GASSAN ook prachtige waterdichte modellen aan. Uit dit brede aanbod hebben wij onze vier favorieten geselecteerd.

Waterdichte horloges bij HOUSE of GASSAN

Omega Seamaster

Sinds zijn lancering in 1948 heeft de Seamaster een iconische status verworven. Als de oudste serie in de OMEGA-collectie biedt het verschillende waterdichte modellen aan. De cijfers in de modelnamen geven het aantal dieptemeters aan waarvoor het horloge is ontworpen. De OMEGA Seamaster staat bekend om zijn uitzonderlijke prestaties, maar werd nog populairder sinds ’95, toen Pierce Brosnan in GoldenEye een Seamaster 300 M met blauwe wijzerplaat droeg. Al meer dan 20 jaar draagt ’s werelds beroemdste spion exclusief OMEGA Seamasters. Met recht mag de Seamaster zich een uniek en briljant duikershorloge noemen.

Panerai Luminor

Dit zeldzame horloge combineert Italiaans design met Zwitserse precisie. De Panerai Luminor, oorspronkelijk ontwikkeld als waterdicht duikinstrument voor Italiaanse mariniers, heeft zich snel ontwikkeld tot een van ’s werelds meest iconische horloges. Met kenmerkende lichtgevende wijzerplaten en een gangreserve van 192 uur, toont de Panerai Luminor het belang van betrouwbaarheid en functionaliteit in een horloge. De opvallende kroonbescherming en de precisie van het uurwerk zijn van wereldklasse en maken de Panerai Luminor tot een must-have in elke horlogecollectie.

Omega Seamaster - GASSAN
Panerai Luminor - GASSAN

Seiko Prospex

Seiko is officieel partner van PADI™ (Professional Association of Diving Instructors), met als gemene deler de passie voor duiken en oceaanbehoud, wat resulteerde in het veelzijdige Prospex horloge, geschikt voor land, zee en lucht. Het belichaamt Seiko’s expertise. Als een wereldwijd erkend horlogemerk, produceert het Japanse merk al meer dan 130 jaar betrouwbare uurwerken. De Seiko Prospex is ontworpen om te presteren onder de meest extreme omstandigheden. De originele Seiko Prospex Diver debuteerde in 1966 op de markt, gevolgd door een reeks duik- en pilotenhorloges, waaronder de Seiko Prospex Solar, die zichzelf oplaadt met zonlicht, een ideale metgezel voor buitenactiviteiten.

TISSOT Gent XL

Zwitsers vakmanschap en de combinatie van uitsluitend hoogwaardige materialen komen samen in de uurwerken in de Gent XL collectie. Klassieke uurwerken voor de moderne man. De moderne wijzerplaten en klassieke horlogebanden van leder of staal geven deze uurwerken hun tijdloze look. Daarnaast zijn deze horloges waterdicht tot 100 meter (10 ATM).

Seiko Prospex - GASSAN
TISSOT Gent XL - GASSAN

Eén van deze prachtige exemplaren van dichtbij bekijken? HOUSE of GASSAN verwelkomt u graag in hun historische pand aan de Nieuwe Uilenburgerstraat in Amsterdam.