SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit zijn de leukste activiteiten om Curaçao te ontdekken!

Life After Football Footvolley Curaçao is in volle gang! Uiteraard staat het spectaculaire footvolley-toernooi centraal, maar daarnaast gaat presentator Sander de Kramer met onze legends op pad om de meest bijzondere plekken van Curaçao te ontdekken. En dat zijn er nogal wat! Met onder andere de levendige hoofdstad Willemstad, de prachtige Caribische Zee, het ruige landschap en de rijke geschiedenis van het eiland. Keuze genoeg dus! Wij hebben de leukste activiteiten van Curaçao Activities op een rijtje gezet, zodat jij het prachtige Curaçao op unieke wijze kan gaan ontdekken.

Curacao Activities

UTV rijden met Calvin Jong-A-Pin

Voor de durfallen onder ons zijn er de UTV Tours en Jeep Safari’s. Stap aan boord bij de grote, comfortabele jeep en ontdek de uithoeken van Bandabou, plaatsen die je alleen kunt bereiken met een 4 × 4. Zo kom je uit bij de vlakten van San Pedro, breng je een bezoek aan een eeuwenoude grot en geniet je van een panoramisch uitzicht op het meest westelijke puntje van het eiland. Of kies, net als Calvin Jong-A-Pin, voor een UTV. Jong-A-Pin pakte, tussen het footvolley door, de mogelijkheid om het eiland met een UTV te verkennen met beide handen aan. Om zo door de ruige, Curaçaose natuur te scheuren.

Calvin Jong-A-Pin - UTV rijden
Calvin Jong-A-Pin - UTV
Calvin Jong-A-Pin - UTV

De waterwereld

Het eiland Curaçao is omringd door de prachtige Caribische Zee, die veel mogelijkheden te bieden heeft voor de liefhebbers. Zwemmen met dolfijnen, varen met jetski’s, snorkelen, helmet diving of suppen? Het is allemaal mogelijk, en dat in het kristalheldere water van de Caribische Zee. Deze wateractiviteiten behoren dan ook tot onze favorieten!

Culturele activiteiten

Ontdek de verborgen parels van Curaçao met de vele Sightseeing Tours! Verdiep je in de turbulente geschiedenis over de indianen en de slaven, vergaap je aan de koloniale architectuur in Willemstad en leer over de magische werking van aloë vera op een lokale plantage. Van stadswandelingen en fietsen tot aan boottours, TukTuks of quads, ontdek Curaçao op jouw gewenste manier!

Aquafari tour
CANAM tour
Zwemmen met dolfijnen

Curaçao Activities

Ben jij enthousiast geworden van al het pracht dat het eiland Curaçao te bieden heeft? Ben jij een ware avonturier of ontdek jij het eiland liever op een ontspannen tempo? Laat je informeren door Curaçao Activities en vindt de activiteit die bij jou past!