SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit maakt koken leuker!

Je nieuwe keuken moet je ervaren, zien én voelen. Naast de eigen Mandemakers collectie en Mandemakers Individual, vind je bij Mandemakers Keukens ook topmerken zoals barletti, Siematic en de exclusieve vtwonen collectie. Met de nieuwste apparatuur hebben ze altijd de laatste trends in huis. In de inspirerende showrooms vind je alles wat je kan bedenken, maar vooral waar je nog nooit aan gedacht hebt

Mandemakers Keukens

Uitermate voordelig

Inmiddels heeft Mandemakers Keukens 30 jaar ervaring en blijft zich steeds vernieuwen. Sinds kort heeft het bedrijf een eigen stenenbladen fabriek. Dat is uitermate voordelig voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken! In de fabriek wordt natuursteen vakkundig verwerkt tot een perfect afgewerkt, duurzaam werkblad voor in jouw eigen keuken. Door de nieuwe fabriek kan Mandemakers Keukens nu niet alleen de beste kwaliteit garanderen tegen een minimale prijs, maar ook verschillende kleuren en structuren van graniet. Op deze manier heeft het bedrijf de touwtjes in handen en helpt je graag bij het ontwerpen en creëren van jouw droomkeuken, van het idee tot de laatste schroef.

Eten als een topsporter

Lekker en gezond eten maak je het liefst in een goede en jouw eigen ideale keuken, en dat maakt Mandemakers zo speciaal. Voetballers die koken leuk vinden kunnen hun geluk niet op met de mogelijkheden die Mandemakers Keukens aanbiedt. Oud-voetballers Sjaak Polak en Ronald de Boer zijn na de voetbalcarrière, nog steeds bezig met gezond en lekker eten en vinden in een mooie keuken staan helemaal geen ramp, maar juist een genot! Ook keeper Benjamin van Leer is regelmatig in de keuken te vinden, dit mede door zijn eigen bedrijf ‘Happy Taste’. Het bedrijf Een bedrijf dat verse, gezonde en betaalbare maaltijden aanbiedt. Met de uitgebreide menukaart, ervaren chefs en snelle service zorgt ‘Happy Taste’ ervoor dat de klanten minder vaak en lang in de keuken hoeven te staan. Ook omdat je in de hedendaagse maatschappij weinig tijd over hebt, wil je snel klaar zijn met koken en ook nog het liefst lekker eten. Dus ook al hebben veel voetballers vaak een privé chef die voor hen kookt, koken blijft leuker in een Mandemakers Keuken!

Lees hier meer over ‘Happy Taste‘, het bedrijf van Benjamin van Leer.

Ons gloednieuwe Fashion Player magazine is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #71 met jouw Fashion Player op de cover!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.