SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit is de ideale manier om jouw vakantiebestemming te verkennen

Hoe ziet jouw droomvakantie eruit? Lig jij te genieten aan het zwembad of op het strand in de zon? Of ga jij liever eropuit? Het één hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten! Hoe jij je vakantie ook inricht, er gaat niks boven de vrijheid van je eigen auto. En zeker niet als het de supercomfortabele Nissan ARIYA betreft!

De ideale auto voor jouw vakantie_ deNissan ARIYA

De vrijheid van een ARIYA

Waarschijnlijk is het jou ook niet ontgaan: Life After Football reisde af naar het zonovergoten Curaçao voor Footvolley 2023. Naast het toernooi, werd er ook volop genoten van al het moois dat het eiland te bieden heeft. En hoe kan je het eiland beter verkennen dan met de vrijheid van je eigen auto? De verscheidenheid aan stranden en afgelegen baaitjes met kristalhelder water tot de bruisende kusten met levendige boulevards en leuke boetiekjes, die wachten om door jou ontdekt te worden. Onderweg een leuke lokaal eettentje of prachtig uitzicht? Reis op jouw eigen tempo van hotspot naar hotspot met het gemak van jouw eigen auto.

Een uitermate goede keus hiervoor is de Nissan ARIYA. Het Japanse merk blijft deze alom geprezen auto maar verder ontwikkelen. Zo is deze crossover volledig elektrisch met een WLTP-bereik van maar liefst 536 kilometer, een afstand waarmee jij zorgeloos het gehele eiland verkent.  Daarnaast beschikt de ARIYA over unieke, elektrische vierwielaandrijving, zodat je ook moeiteloos een route baant over onverharde wegen. De crossover is perfect in balans tussen kracht en ongeëvenaarde controle in alle omstandigheden.

De Nissan ARIYA
Het stijlvolle interieur van de Nissan ARIYA

Oog voor detail

Het exterieur kenmerkt zich door luxueuze designelementen als de ranke LED-koplampen, privacy glass, verwarmbare automatische buitenspiegels en lichtmetalen velgen. Deze hoogwaardige uitstraling zet zich voort in het ruime lounge-interieur. Waar design en functionaliteit hand-in-hand gaan met onder meer zeer comfortabele stoelen, sfeerverlichting, modieus dashboard en riante beenruimte. De Nissan ARIYA kan bestempeld worden als een opmerkelijk ruime, extreem comfortabele en luxueuze allrounder. Ervaar de directe koppel op vier wielen en win terrein met uitstekende tractie voor alle weersomstandigheden. Een eiland verkennen was nog nooit zo leuk!