SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit gelukkige huwelijk wordt gevierd!

Dat het Amsterdamse diamanten- en juweliershuis GASSAN Diamonds een connectie met voetbal heeft is een flink understatement. Als ‘official timekeeper’ van 25 clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn ze wekelijks prominent te zien in het stadion en op de televisieschermen bij de voetballiefhebbers thuis. Daarnaast weten vele voetballers de weg naar GASSAN Diamonds gemakkelijk te vinden. Of dat nu voor meest prestigieuze juwelenmerken, meest exclusieve horlogemerken óf voor zijn customized juwelenlijn TROPHY BY GASSAN is. De komende vier jaar zien we deze connectie alleen maar versterkt worden.

GASSAN en KNVB vieren deze bijzondere samenwerking

GASSAN Diamonds heeft zich voor de komende vier jaar verbonden als supporter aan de KNVB. Zij gaan als Official Celebration Partner van de KNVB alle bijzondere momenten als jubilea en andere mijlpalen van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen nog mooier vieren. De samenwerking tussen beide partijen werd beklonken in de slijperij op het hoofdkantoor de Amsterdamse juwelier tussen president-directeur van GASSAN, Benno Leeser en Marianne van Leeuwen (directeur betaald voetbal KNVB).

Geen doelpunt zonder voorzet

De combinatie van kwaliteit en ervaring maakt dat de KNVB graag met de juwelier in zee gaat om de bijzondere momenten te vieren. Jean Paul Decossaux, directeur commercie van de KNVB: “We zijn zeer verheugd met een partner die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en vakmanschap. Dit partnership geeft ons de mogelijkheid om extra glans te geven aan de mooie momenten die onze spelers mogen vieren, zowel bij de mannen als de vrouwen. We kijken dan ook uit naar de bijzondere gelegenheden die de komende vier jaar gaan plaatsvinden.” Benno Leeser, president-directeur van GASSAN: “Bij GASSAN is voetbal meer dan de grootste bijzaak. Daarom zijn wij trots dat wij iets kunnen betekenen voor onze nationale voetbalsterren. Niet voor niets zijn onze drie belangrijkste facetten: kwaliteit, service en het zijn van een honderd procent familiebedrijf waar teamspirit hoog in het vaandel staat. Succes kan alleen met elkaar bereikt worden als vanuit een voorzet gescoord wordt.”

Je geliefde voor de feestdagen verrassen met een prachtig juweel van GASSAN Diamonds? Benader hen op www.gassan.com via de chat of het contactformulier. Ook kun je telefonisch of per mail een afspraak maken bij het Amsterdamse diamanten- en juwelenhuis.

Is het je opgevallen dat GASSAN ook de official timekeeper is van onze EXTRA TIME +7-rubriek? Elke zondag zetten wij de zeven meest opvallende nieuwtjes, lanceringen en must sees op een rijtje!

GASSAN en KNVB sluiten prachtige overeenkomst