SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze stellen gaven elkaar het ja-woord deze zomer

We zitten nog midden in de zomer, maar de meeste clubs zijn alweer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De afgelopen tijd vlogen voetballers naar alle uithoeken van de wereld om van hun welverdiende vakantie te genieten. Deze korte zomerstop biedt spelers de ruimte om dingen te plannen die tijdens het lopende voetbalseizoen niet mogelijk zijn: wat losser met eten en drinken, op vakantie of een bruiloft. Wij lichten voor jullie een aantal spelers uit die hun partner deze zomer het bekende ja-woord gaven.

Klaassen, De Ligt en Courtois trouwen

She said yes

Met Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar stappen er binnenkort twee bekenden van Life After Football in het huwelijksbootje. Het stel schitterde in ISSUE 59 met een groot interview en bijbehorende prachtige foto’s. De verdediger van Bayern München plaatste op zijn Instagram een foto met de tekst: ”She said yes!!”. Knuffelend, aan het water en met een ring om de vinger van Annekee lijkt het wel duidelijk welke vraag zij met ”ja” heeft beantwoord.

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar

Beeldschone bruiloft in Cannes

Thibaut Courtois is deze zomer getrouwd met Mishel Gerzig. De Belgisch international leerde het Israëlische model in 2021 kennen. Het stel is nu dus officieel tot man en vrouw benoemd. De bruiloft heeft plaatsgevonden in het prachtige Château de la Croix des Gardes in het Franse Cannes. De lange sluitpost heeft een aftermovie op zijn Instagram geplaatst waarin al snel duidelijk wordt dat kosten noch moeite bespaard zijn gebleven.

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig

Van de bucketlist

Nog twee bekenden van Life After Football hebben elkaar deze zomer het ja-woord gegeven: Laura Benschop en Davy Klaassen. In een groot interview in ISSUE 76 vertelde het stel nog over hun gelukkige relatie. Met als grappig detail: de laatste vraag was gericht op hun bucketlist. Laura antwoorde graag nog te willen trouwen, maar dat Davy daarvoor even moest doorpakken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en hebben beiden het heugelijke nieuws dat zij verloofd zijn op hun Instagram gedeeld.

Davy Klaassen en Laura Benschop

Spaanse liefde

Marco Asensio Willemsen is de zoon van een Spaanse vader en een Nederlandse moeder, maar is in 1996 geboren op het Spaanse eiland Mallorca. Echter is hij al een aantal jaar woonachtig in Madrid, waar de creatieve middenvelder het prachtige, witte shirt van de Koninklijken verdedigd. Sinds 2019 is hij samen met zijn vriendin Sandra Garal. Sandra is een grote hit op Instagram. Via ditzelfde platform bereikten ons de gelukkige foto’s van het huwelijk.

Marco Asensio

De overstap van Lionel Messi naar het Inter Miami van David Beckham was deze zomer groot nieuws. Ben jij benieuwd waar de Argentijnse superster terecht komt? Check de documentaire over Inter Miami hier.