SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze bedrijven moet je zien op de MASTERS EXPO!

Van 7 tot en met 11 december is de MASTERS EXPO in de RAI in Amsterdam. Het is de zakenbeurs waar ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en future proof business ervaren. Je wilt dit zeker niet missen, maar bij welke bedrijven moet je ongetwijfeld een kijkje nemen? We zetten ze voor jou op een rijtje!

GASSAN

GASSAN

Ben jij nog aan het zoeken naar het perfecte kerstcadeau? Neem dan vooral een kijkje bij GASSAN! Het juwelenmerk staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges en vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor meer dan 75 jaar. Kun je een beter cadeau geven?

FundingBase

FundingBase ondersteunt bij bedrijfs- en vastgoedfinanciering. Dankzij de expertise van het bedrijf vind je de beste deal met professionele financiers of private investeerders. Daarbij word je optimaal ontzorgt, zodat jij je op anderen dingen kunt focussen. Wil je er meer over weten? Laat je dan vooral adviseren door de experts Raymond en Stefan van FundingBase!

Borek

Haal je zonovergoten vakantieoord in eigen huis met de high-end tuinmeubelen van Borek outdoor furniture. Borek introduceert op MASTERS EXPO nieuwe, unieke producten en werkt daarvoor niet alleen samen met bekende designers, maar ontwerpt ook zelf in Studio Borek. Verheug je alvast op de zomer en ga bij Borek langs zodat je optimaal bent voorbereid.

Jetfly

Jetfly is één van de Europese leiders op het gebied van gedeeld eigendom van privéjets en turboprop vliegtuigen. Het bedrijf staat voor efficiëntie, comfort en lage CO₂-uitstoot en biedt haar klanten toegang tot de grootste vloot van Pilatus PC-12 en PC- 24 vliegtuigen ter wereld. De beschikbaarheid is gegarandeerd binnen 24 uur, overal in Europa!

Ibiza Estates

Het weer in Nederland is niet altijd goed. De oplossing? Een tweede huis in het buitenland! Het team van Ibiza Estates helpt je hierbij en presenteert op de MASTERS EXPO onder andere hun woningaanbod vanuit een gezamenlijke stand. Daarnaast zijn er specialisten aanwezig om bezoekers antwoord te geven op uiteenlopende vragen rondom het kopen van vastgoed op Ibiza. Twijfel dus niet langer en kom alvast in de sfeer van het zonnige Ibiza!

Corendon

Corendon

Met Corendon ga je zorgeloos op vakantie en daar weten wij alles vanaf. Het bedrijf heeft een nieuwe vlucht en vliegt drie keer per week de oceaan over tussen Amsterdam en Curaçao, waardoor jij de mogelijkheid krijgt om te genieten van de prachtige stranden, culinaire hoogstandjes en de gastvrijheid van het eiland.

The Green Contractors

Nieuw huis, nieuwe tuin! Volledig voor je georganiseerd, op het hoogste kwaliteitsniveau. Van ontwerp tot beplanting, inclusief projectmanagement. The Green Contractors brengen de best passende partijen bij elkaar om jouw droomtuin te realiseren. Dus waar wacht je nog op?

Hyde Park

Prachtige gevels, gezellige straten, groene pleinen en brede boulevards. Onder de rook van Amsterdam verrijst een bijzonder kleinstedelijk woongebied met design appartementen, winkels en horeca. Ben jij op zoek naar een nieuwe woning? Ga dan langs bij Hyde Park!

Lucid Motors

Lucid is een Amerikaanse fabrikant van luxe elektrische auto’s uit Californië. Met behulp van de meest geavanceerde technologieën heeft het bedrijf het tot zijn missie gemaakt om duurzame energieoplossingen te promoten en tegelijkertijd te focussen op de uitgebreide rijervaring. Maar wat hebben de auto’s nog meer te bieden? Dat zie je op de MASTERS EXPO!